OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Majola RestaurangKonsult rekryterar nu en souschef till en fast tjänst på Fredrik Erikssons härliga Långbro Värdshus. Här ges du möjlighet att arbeta i köket hos en personlig och gastronomiskt framstående restaurang och dessutom ingå i Fredrikfamiljen där man tar vara på sina medarbetare och erbjuder både trygghet och utveckling. Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av Långbro Värdshus efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM TJÄNSTEN:
Långbro Värdshus ligger i en vacker, äldre byggnad i grönskande parkmiljö och erbjuder en hemtrevlig miljö med personlig service på hög nivå. Här serveras vällagade svenska rätter som förnyas genom internationella influenser, givetvis lagade från grunden med högkvalitativa råvaror. Ett besök på Långbro Värdshus ska vara en helhetsupplevelse för alla sinnen, oavsett om man är där till vardags eller till fest.
Som souschef på Långbro Värdshus ingår du i Fredrikfamiljen och har därmed en trygg arbetsgivare som är mån om sina anställda. Här förstår man vikten av att ta hand om sina medarbetare för att kunna röra sig framåt och man följer därför den egna Krogkoden - visionen om den hållbara arbetsplatsen. Krogkoden handlar om värdering av värdskap, värme och öppenhet och om att inkludera alla - oavsett bakgrund och erfarenhet. Med omtanke och känsla för det gastronomiska hantverket driver man ständigt verksamheten framåt och tillsammans skapar man en hållbar restaurang som varken gäster eller personal vill lämna.
Som anställd erbjuds du mycket goda möjligheter till utveckling, både i dina egna kunskaper och karriärmässigt inom koncernen. Du uppmuntras till att tänka nytt och testa nya vägar som du är nyfiken på. Personalförmånerna är goda, arbetstiderna och semestermöjligheterna lockande och det råder bra balans mellan privatliv och arbete. Att Långbro Värdshus vunnit priset Årets Arbetsplats på Restauranggalan är inte förvånande - det förstår man när man exempelvis betänker att kökschefen Hanna har arbetat där i hela 16 år. Teamet är sammansvetsat, stämningen personlig och tillsammans lär man sig av varandra och har roligt på jobbet.
Tjänsten som souschef är på heltid och innefattar bl.a. ansvar för driften samt delaktighet i menyskapandet. Arbetstiderna sträcker sig över dag- och kvällstid, dock inte senare än till 23.00, med helgpass ungefär var tredje vecka. Under jul, nyår och midsommar håller restaurangen stängt vilket innebär ledighet för dig.
Majola genomför denna rekryteringsprocess men du blir anställd direkt av Långbro Värdshus med tillträde enligt överenskommelse.
OM DIG SOM SÖKER:
Till denna tjänst som souschef söker vi dig med snabba fötter, ett leende på läpparna och ett stort intresse för matkonsten! Du är driven, nyfiken och energisk, har stor ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Erfarenhetsmässigt är det meriterande om du varit souschef tidigare, men inget krav. Det viktigaste är att du besitter goda kunskaper i grunden, är smaksäker och kan svensk matkultur. Du bör vara flexibel med arbetstider samt van vid att arbeta under högt tempo.
Slutligen ser du fram emot att långsiktigt vara en del av Fredrikfamiljen och få utvecklas hos Långbro Värdshus!
Delar du Krogkodens filosofi och vill bli nästa souschef i det fina köket på Långbro Värdshus? Sök då tjänsten idag via vår annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund