OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Thoresta Herrgård sägs det att ett besök på gården alltid är en upplevelse i sig, men en matupplevelse i särklass! Här tillagas förstklassiga måltider i ett modernt kök med trevliga kollegor som brinner för att leverera marknadens bästa matupplevelse. Vill du arbeta i ett riktigt bra kök men samtidigt i en avslappnad miljö ute på landet så är det här med andra ord tjänsten för dig! Läs då vidare!
OM TJÄNSTEN:
Thoresta Herrgård är ett privatägt konferenshotell beläget i vacker natur i Bro. Här råder en “hemma hos”-känsla och man tar hand om sina gäster med stort engagemang vilket märks av både i miljön, nivån på servicen och i de rätter som serveras i restaurangen. I det prisbelönta köket arbetar ett skickligt och erfaret team som med kärlek till hantverket lagar rätter av hög standard enligt klassisk mattradition, med närproducerade och till stor del ekologiska råvaror.
För att förstärka köket söker man nu en souschef som ska vara köksmästarens högra hand och axla delar av ansvaret kring både drift och inköp m.m. Du får arbeta med skickliga och engagerade kollegor och laga mat på hög nivå. I teamet råder stor frihet och härlig stämning och du får dela med dig av dina kunskaper samtidigt som du får utvecklas själv under vad Thoresta Herrgård hoppas blir en lång tid framöver.
Thoresta Herrgård har 68 bäddar och man tar man framförallt emot konferens- och weekendgäster men håller även ett antal bröllop och privata fester om året. Restaurangen är även välbesökt av icke övernattande gäster. I köket tillagar ni främst tvårättersluncher samt middagar med tre till sex rätter. Schemat skräddarsys efter bokningar och du arbetar varierande tider, vardagar och helger, med utrymme för ledig tid och sällan sena kvällar.
Tjänsten är på heltid med tillsättning så snart som möjligt och du blir anställd direkt av Thoresta Herrgård efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen.
OM DIG SOM SÖKER:
Till tjänsten som kock på Thoresta Herrgård söker vi som är utbildad vid restaurangskola och har flera års yrkeserfarenhet i ryggen. Du har antingen varit souschef tidigare eller så är du hungrig på utveckling och redo att ta det steget nu. Det viktigaste är att du brinner för ditt yrke och vill laga riktigt bra mat samt fortfarande lära dig nya saker! I rollen som souschef är det även viktigt med goda ledaregenskaper.
Du får gärna ha erfarenhet från konferensverksamhet sedan tidigare, med förståelse för den flexibilitet och anpassningsbarhet som krävs i ett sådant kök. I övrigt ser vi att du som person är ansvarstagande, noggrann och självgående samt en öppen, samarbetsvillig och god lagspelare.
För att kunna ta dig till Thoresta behöver du ha körkort och egen bil, varför detta är ett krav för att gå vidare i processen. Det är även nödvändigt att du är flexibel när gäller arbetstider samt ser långsiktigt på tjänsten, liksom övriga kollegor i köket som i flertalet år varit en del av Thoresta och ser fram emot en kollega som ska trivas lika bra som de själva gör!
Är du souschefen vi söker? Då tar vi med glädje emot din ansökan som du antingen skickar via Majolas annons eller genom att maila till therese.hedenstrom@majola.se
Läs gärna mer om Thoresta Herrgård på https://thoresta.se/ eller https://whiteguide.com/se/sv/restaurants/6009-
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund