OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sugen på att ta nästa kliv i karriären? Kanske även på en flytt till vackra Småland? Vimmerby erbjuder en rogivande miljö med mångsidigt närings- och föreningsliv och för dig som är kock finns här en utvecklande tjänst som souschef på Vimmerby Stadshotell!
OM VIMMERBY STADSHOTELL:
Vimmerby Stadshotell är stadens äldsta hotell med anor från 1860-talet, och erbjuder boende och logi i en anrik hotellmiljö i hjärtat av Vimmerby. Under de senaste åren har hotellet och restaurangen genomgått en omfattande renovering och blivit en populär mötesplats för såväl hotellgäster som Vimmerbybor.
Hotellet försöker hålla en röd tråd i allt från design av restaurang och hotellrum till menyer och värdskap, och erbjuder möten i form av konferens, bröllop, weekends och upplevelsekvällar. Restaurangen var under 2015 nominerad i den prestigefyllda tävlingen "International Hotel & Property Awards”.
OM TJÄNSTEN:
Restaurangen på stadshotellet tillhandahåller ett matkoncept med fokus på vällagade, klassiska och moderna maträtter från varsamt utvalda lokala råvaror. Allt lagas givetvis från grunden.
Nu söker hotellet en modern souschef med stor kvalitetsmedvetenhet och kreativt sinne. I rollen som souschef kommer du vara köksmästarens högra hand och ansvara för driften i köket när han ej är på plats. Ni kommer tillsammans leda arbetet med att utveckla menyn och förväntas inspirera Era medarbetare att med glädje och engagemang alltid försöka överträffa gästens förväntan.
Tjänsten är på heltid med arbetstider såväl dagtid som kvällstid, vardagar och helger. Du blir anställd direkt av Vimmerby Stadshotell efter att Majola genomfört rekryteringsprocessen. Vimmerby Stadshotell drivs som ett Best Western-hotell.
OM DIG VI SÖKER:
Vi söker dig som har ett genuint intresse för gastronomi och har minst 5 års yrkesvana. Meriterande för tjänsten är om du har en gedigen erfarenhet av rollen sedan tidigare. Vi söker en ödmjuk person med pondus och hög moral. För att passa in i organisationen är det viktigt att du är förändringsbenägen, engagerad och prestigelös.
Att du tillsammans med ditt team i köket brinner för att skapa kreativa menyer av hög kvalitet ser vi som en självklarhet. Som person är du en strukturerad och inspirerande ledare med passion för ditt yrke både i det större och mindre formatet.
Missa inte detta tillfälle till en utvecklande tjänst på ett trevligt hotell i en charmig stad!
Sök tjänsten via vår hemsida eller maila till therese.hedenstrom@majola.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Hedenström
Martina Dietrich
08-600 35 00
Caroline Andersson
08-600 35 00
Annica Nordin
Catherine Larsson
Isabella Sulejmanovic
08-6003500
Viktor Markowicz
Johanna Lagerström
Sandra Fagerlund