OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef till Restaurang Brutalisten.
Vilka är vi?
Brutalisten öppnade maj 2022 och är en liten restaurang med 28 sittplatser matsal och ungefär 12 barplatser. Maten vi serverar baseras på ett manifest skrivet av Carsten Höller som i sin enkelhet utgår från att laga mat på en råvara, allt för att ta fram det bästa ur varje råvara och en renhet i smakerna. Menyn är levande och förändras efter mikrosäsonger.
Stefan Eriksson, bland annat vinnare av Årets kock 2005 och är råvaruansvarig för tävlingen står ansvarig för råvaror och menyn på restaurangen och jobbar nära ihop med personalen i köket.
Brutalisten håller öppet tisdag till lördag från 17.00. Vi serverar både a la carte och fasta menyer. Vi är ett litet, ambitiöst och familjärt team där servicen är personlig och genuin, avslappnad men korrekt. Vi vill att varje gäst ska lämna med nya smakupplevelser och inspiration.
Både den mat och dryck vi serverar är hållbart producerad, vilket innebär att vår dryckeslista är naturvinsorienterad.
Vem söker vi?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av ambitösa restauranger med ett genuin mat- och dryckesintresse. Vi vill att du, liksom vi, brinner för att laga de bästa råvaror säsongen har att erbjuda och har förståelse för innebörden av småskaligt producerade råvaror. Gärna ledande befattningar tidigare inom kök med ansvar över beställningar och kontakt med leverantörer med mera.
Vi söker dig som är ambitiös och driven och vill vara med att bygga och utveckla restaurangen framåt. Vi ser att du har ett öga för detaljer, är ordningsam och trygg i ditt arbete. Du är naturligt ansvarstagande och initiativtagande.
Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder ett varierande schema med kvällar och dagar