OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
En hjälte vid havet, välkommen till Västervik.
Vi stärker nu vårt band inför kommande stordåd och söker en Souschef med utökat ansvar. En hjälte som vet hur man håller tonen och rytmen där repertoaren är självklar. Du ska veta att vi är det nya hotellet som arbetar med fler idéer och att vi expanderar, men vårt mål är helt klart, vi förvaltar arvet som en sång: -I have a dream, a song to sing…
Det är klart att du, vår nya hjälte, har relevanta utbildningar och kunskap samt erfarenhet som matchar vårt koncept, men vi värdesätter också egenskaper och kompetenser som vi idag inte har. Vi är redan ett band, och vi vet vad vi vill spela, du behöver inte vara en ny lead-singer, men vi gillar kraftfulla stämmor och artister som kan hantera instrument som inte vi kan. Filosofin vi har är att aldrig misslyckas, att alltid ge det vår publik förväntar sig, målet är inte att överträffa, utan att landa precis i rätt ton, vi spelar aldrig falskt.
Vårt erbjudande till dig är en heltidstjänst i vackra Västervik med underbara kollegor och fantastiska gäster, och du ger oss stabilitet och lugn. Du kommer arbeta mycket nära Emil som är vår Kökschef. I vår fortsatta resa har vi insett att vårt komplexa och expanderande utbud kräver mer kraft, vi har en idé att du kan växa i din roll som Souschef.
Om oss
Först och främst är vi ett hotell med fokus på F&B, och snart är vi även en SPA- anläggning med gästhamn. Vid kanten till Östersjön på spetsen av Västervik, och mer ska det bli!
För övrigt ser vi oss som en scen här på Slottsholmen, gästerna är vår publik och vi är ensemblen som i våra roller presterar det vår publik vill ha. Vi är också förvaltare, ty vårt portfolio är bra. Världsklass faktiskt. So, cross the stream!
För vidare information om detta drömjobb på en av Sveriges modernaste anläggningar i den vackraste miljön och hur vi krattat manegen för dig, och kanske för hela din familj…
Välkommen med din ansökan!
Om Hotell Slottsholmen
Centralt belägen Restaurang i Västervik med utsikt över havet.
Här serveras mat som bygger på Björn Ulvaeus uppväxt i Västervik och hans resor jorden runt.
Här finns husmanskost med inspiration från Björns sommarjobb, internationella rätter Björn minns från repetitioner av musikaler i London och New York och fiskrätter Björn ätit i Brasilien. Restaurangen har plats för 75-80 personer inomhus och cirka 200 på uteserveringen.
Restaurangen har två barer, en inomhus och den andra på uteserveringen.