OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Man in the Moon söker en souschef till vårt team i köket.
Hos oss finner du många utmaningar då vi på dagarna serverar dagens lunch (svensk husmanskost) och konferensluncher. Kvällstid serverar vi en trevlig a la cartemeny i restaurangen och vid bokningar även stora och små bankettmiddagar och bufféer i festvåningen. Dessutom fokuserar vi på olika teman i vår matlagning 3-4 gånger per år i restaurangen, vilket uppskattas oerhört mycket av personal och gäster.
Idag är vi ett 20-tal anställda på företaget. Restaurangen har öppet måndag-lördag.
Man in the Moon är en trevlig gastropub med ett stort utbud av öl, samt en vällagad meny. Vi har cirka 600 olika öl från hela världen, och lägger stor vikt vid kombinationerna mat & öl vid kvällsserveringen, bl.a. i form av olika temaveckor några gånger per år.
I anslutning till Man in the Moon ligger Spårvagnshallarnas Festvåning, en verksamhet som drivs av samma personal. Detta gör att utvecklingsmöjligheterna i vårt företag är stora.
Du ska ha minst 3 års erfarenhet av kockyrket, noggrannhet och tempo är viktiga ledord i vårt kök. Vidareutveckling är ett centralt begrepp i vår verksamhet, utbildningar och dyl sker kontinuerligt.
Kika gärna på våra hemsidor för mer information om vår arbetsplats: www.maninthemoon.se och www.sparvagnshallarna.nu
Kontaktpersoner på detta företaget
Lisa Eriksson
Lex Ramos