OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som Souchef på Pio Matsal & Bar är ditt uppdrag att:
Tillse att varje gäst som besöker Pio Matsal & Bar får bästa matupplevelse vid besöket, genom korrekt hantering av livsmedel, korrekta recept samt bästa möjliga presentation.
Vara uppdaterad på aktuella trender inom matkulturen och även insatt i hur konkurrensen ser ut i stan.
I enlighet med företagets mål och strategier, ansvara för avdelningens dagliga verksamhet, försäljningsresultat och effektivitet – innefattande drifts-, personal-, kvalitets- och ekonomiansvar. Souschef rapporterar till kökschef Lars Kapanen och svarar även för att goda relationer till våra samarbetspartners underhålles.
Alltid inhämta nödvändig information från kökschef samt bidra med sin kompetens och sitt engagemang för att stärka teamet.
Vi erbjuder dig ett tryggt jobb i en härlig miljö. Med konkurrenskraftig lön, möjlighet till friskvårdsbidrag och flera andra förmåner hoppas vi kunna vara din nästa arbetsplats.
När? Tjänsten tillsätts under januari månad och intervjuer sker löpande.
Pssst... att alltid komma till en ren och fin arbetsmiljö är viktigt för oss. Därför lagar du maten och vårt köksstäd tar hand om det du glömde kvar på bänken, väggen eller i taket.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan i dag!
/Lars Kapanen