OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SOUSCHEF SSV
Vi söker dig som är sugen på något nytt, annorlunda & fartfyllt!
Stora Skuggans Värdshus (SSV) - en destination för alla som älskar, mat, dryck, natur och umgänge. Här står det inte still!
VI
SSV är en av 5 enheter som drivs av Carolas Eko. Carola lade grunden till ekologisk matlagning i Sverige för 25 år sedan. Maten som serveras hos oss är lagad från grunden, på ekologiska råvaror i största mån och gärna närproducerade. Under pandemin har vi utökat med ett surdegsbageri och investerat i en Ofyrgrill för att möjliggöra utomhusservering.
STORA SKUGGANS VÄRDHUS - KÖKET
På SSV lagar vi mat som mormor med en tvist. För tillfället har vi lunch tisdag-söndag, där vi jobbar med en fast månadsmeny + en dagens på vardagar. Under hösten har vi dragit igång en livescen på fredagkvällar då köket har öppet till 20, för närvarande med smörrebröd och setugnsbakad surdegspizza. Under helgerna öppnar vi upp vår trädgård, där vi tänder Ofyrgrillen. Här jobbar vi med hantverkskorvar, surdegsvåfflor & varma grytor. Ofyren används även vid bokade event. Sista lördagen i månaden öppnar vi upp för middag, fast avsmakningsmeny. Där vi berättar historien om råvarorna, producenterna och om varför vi älskar det vi gör.
I källaren av restaurangen ligger vårt surdegsbageri, som levererar till alla restauranger. Kulturspannmål, stenugn och handkavlade smördegar. Tillsammans med bageriet sätter vi ihop middagar.
Carolas Eko vill vi sprida kunskap och passion för bra mat, hälsa och miljö och driva arbetet för en hållbar framtid.
JOBBET
Arbetstiderna är oftast dagtid, varannan helg, och kvällar varannan vecka plus när vi har bokade event. Hos oss finns ingen tråkig dag på jobbet, förutom att ta hand om våra lunch & fikagäster har vi också ofta bokade konferenser och olika event.
Som souschef får du jobba tillsammans med Daniel Sparrfeldt, köksmästare på SSV och hans duktiga crew, i den mån du vill kan samarbetet med honom vara mycket utvecklande och tillsammans med honom skrivs menyerna. Då han inte är på plats är du kontaktperson vid frågor från kund inför/under genomförandet av event och bokningar.
Här finns alla chanser för dig som brinner för matlagning att utvecklas och inspireras! En vanlig dag jobbar 2 kockar i köket i ett team av 4-5 personer
ÖPPETTIDER
Tisdag-Torsdag 11-15 Fredagar 11-20(22) Lördagar 11-20 (till 22 sista lördagen i månaden) Söndagar 11-17. Restaurangen serverar lunch 6 dagar i veckan samt middag på fredagar och ibland lördagar.
DU
Vi tror att du är energisk, glad, lösningsorienterad och snäll! Här jobbar vi i ett litet team och stöttar varandra.
Du har minst 5 års erfarenhet av a la carte (spis/grill kock grunder och kallskänk grunder), är strukturerad och trivs i en arbetsmiljö med varierande uppgifter. Du har passion för bra mat och råvaror och brinner för utveckling av måltiden. Det är en stor merit om du har kunskaper inom hållbarhet.
ÖNSKVÄRT OCH MERITERANDE
Flytande svenska i tal och skrift.
Datakunskap, word, exel och outlook
Snäll lagledare
VI ERBJUDER
Fantastisk arbetsmiljö mestadels dagtid, glada och engagerade kollegor, förmånlig personalmat som är lika god för smaklökarna som för din hälsa och miljön.
KONTAKT
Skicka ansökan till info@carolaseko.se
Skriv "Souschef SSV" i ämnesraden