OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Liseberg har något för alla.
Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.
Liseberg erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med våra spännande restauranger 1923 och The Green Room. På 1923 serveras både a la carte och buffé beroende av säsong. Under julen serveras här ett klassiskt julbord till uppemot 18 000 gäster. The Green Room är en av få helt vegetariska restauranger i Göteborg. Här njuter våra gäster av en både nyskapande och välsmakande buffé – allt baserat på naturens godaste smaker.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer
Souschefens främsta uppgift är att fungera som köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar souschefen arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete.
Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stor passion för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.
Vi söker dig som har relevant restaurangutbildning och dokumenterad erfarenhet från restaurangkök. Det är meriterande med erfarenhet från arbetsledande befattning inom kök gällande såväl driftsansvar som råvarubeställning, menyplanering samt schemaläggning. Du har tidigare arbetat med buffé och à la carte samt beställningsverksamhet, och är van vid höga volymer som ska levereras i högt tempo. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med vegetarisk matlagning.
Med ditt intresse och din kompetens vill vi, förutom att bibehålla vår kvalitet och nöjda gäster, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra koncept framåt. Du arbetar ansvarsfullt och med mål att leverera en högklassig måltid och har god kännedom om livsmedelslagen och hantering av råvaror.
Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid. Under säsong behöver vi hög närvaro av våra medarbetare, vilket innebär att du har en särskild viktig operativ roll under sommar- och julsäsongen.
Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta restaurangchef Harald Wållgren på harald.wallgren@liseberg.se
Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt!