Souschef till Bellora

Souschef till Bellora

Arbetsbeskrivning

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor?

Perfekt! Då är du den vi söker. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Kliv av Avenyn, Göteborgs huvudgata, och kliv in i Belloras glada, livliga och familjär atmosfär. Bellora är en hyllning till livet och allt vi älskar med det - människor, utsökt mat, bra vin, musik, stadspuls och nya upplevelser. Inspirationen till miljön på Hotel Bellora kommer från den italienska rivieran, och Fellinis ”La Dolce Vita”. De passionerade kockarna i vår populära Ristorante arbetar med traditionella italienska råvaror, ofta på ett otraditionellt sätt och alltid med massor av kärlek.

Vem är du?

Vill du få möjligheten att arbeta i ett kök med hög ambition och gästen i fokus? Ta nästa steg i din utveckling som kock och ledare? Samtidigt bidra till vår ambition att ständigt utveckla oss tillsammans?

Vi söker dig som är driven och medveten. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du har givetvis en stor kärlek för matlagning, älskar teamwork och har inte något emot att jobba såväl dag som kvällstid.

Som Souschef är du vara en ledare som kan lyssna in ditt team, ta beslut och våga satsa. Som ledare är det extremt viktigt med kommunikation, speciellt när vi har många olika språk i köket och en livlig restaurang! Du ska vilja se och utveckla dina medarbetare och jobba nära.

Vill du vara med på resan så tycker vi absolut att du skall hoppa på redan nu.

Utöver det tror vi att du behöver:

- Erfarenhet från det fantastiska kockyrket

- Intresse för mat & dryck

- Duktig på att kommunicera

- Vilja ta ansvar och vara handlingskraftig

- Ledarskap

- Du är både van och trivs i att jobba i ett högt tempo där det händer mycket

- En riktig teamplayer som aldrig tvekar på att göra det lilla extra

- Både kunna jobba med förberedelse, liksom jobba strukturerat under service

- Meriterande om du har tidigare erfarenhet inom ledarskap

Om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare, 100%, lunch, kväll och helger
Tillträde och lön: Lön enligt avtal och tillträde enligt överenskommelse

Om processen:
Vi kommer kalla till intervjuer löpande, sista ansökningsdag 1:e september

Vi erbjuder dig en arbetsplats med en otrolig miljö, hög kvalité, roliga gästupplevelser liksom kollegor. Chans att utvecklas både inom Bellora men också inom ESS Group. Övriga förmåner presenteras vid anställning!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 augusti 2023
  • Ansök senast: 1 september 2023

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024