Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Arbetsbeskrivning

Kom och jobba med oss i Bistrons kök på Torekov Hotell. Här får du arbeta i ett tajt team med höga ambitioner, fina råvaror från våra lokala leverantörer runtom på Bjärehalvön och smakinspiration från det asiatiska köket. Start omgående eller efter överenskommelse. Personalboende finns.

Vi söker dig som:
kan erbjuda goda referenser och minst 5 års yrkeserfarenhet
är kreativ och gillar fantastiska råvaror
har en stark känsla för kvalitet
kan arbeta självständigt och leda köksteamet för att nå egna och företagets mål
är en social, glad och energigivande person
är bra på att hantera stress


Om oss:
Bistron är hjärtat i Torekov Hotells verksamhet och vi är extremt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service.
Bistron har öppet från tidig morgon till sen kväll för hotellgäster, konferensgrupper och lokalbefolkning. Vi serverar frukost, fika, lunch, gör fantastiska picknickar till gäster som skall ut och vandra på vackra Bjäre, afternoon tea, loungemeny och magiska menyer och à la carte på kvällen.
Här på landet i utkanten av Torekov är vi granne och kompis med våra lokala producenter. Bjärekycklingen är klimatcertifierad, lammet har vuxit upp på Lindegrens gård och Torekovsparrisen är en historia i sig.


Ansökan:
Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så kontakta oss gärna så snart du kan.
#jobbjustnu

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Torekov Hotell Resort AB Torekov
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 25 oktober 2021
  • Ansök senast: 24 november 2021

Postadress

Själaviksvägen 2
Torekov, 26978

Liknande jobb


12 oktober 2024

Souschef till Färna Herrgård & Spa

9 oktober 2024

8 oktober 2024