Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Souschef till Bistron på Torekov Hotell

Arbetsbeskrivning

Letar du efter ett jobb i en härlig miljö fylld med liv och glädje?
Kom och jobba med oss i Bistrons kök på Torekov Hotell. 
 
Om Bistron på Torekov Hotell
Bistron är hjärtat i hotellets verksamhet och vi är extremt stolta över vad vi presterar här i form av matupplevelser och service.
Vi arbetar alltid utifrån säsongens utbud och råvarorna väljer vi med omsorg, I Bistron är vi granne och kompis med traktens bönder och matproducenter, som står för merparten av råvarorna.
Bistron är en livfull mötesplats från tidig morgon till sen kväll, oavsett veckodag eller årstid. Vi är ett positivt team med hög målsättning vad det gäller kvalité och service. Vårt mål är att skapa en fantastisk produkt för våra gäster. 
 
Om tjänsten
 Som Souschef får du arbeta med Bjärehalvöns fantastiska råvaror, ha möjlighet att påverka och vara kreativ. Du får vara del av ett starkt och tajt team. Du kommer att leda teamet under service och vara med vid planering och menyskrivning.
 
Om dig och din bakgrund
• Du har gått Hotell och restaurangprogrammet eller liknande yrkesutbildning
• Du har minst 5 års yrkesvana
• Du ska gärna ha haft en ledande position i hotell- eller restaurangkök
• Du har erfarenhet av både à la carte och storkök
• Du är kreativ, gillar fantastiska råvaror och har en stark känsla för kvalitet
• Du är en social, glad och energigivande person


Om vårt erbjudande
• Ett arbete på ett vackert hotell i en fantastisk miljö, Torekov & Bjärehalvön
• Generösa förmåner på hotellen och restaurangerna inom GRAM Group
• Kollektivavtal med HRF
• Goda utvecklingsmöjligheter inom service, mat och dryck
• Om du behöver det, kan vi även erbjuda personalboende eller hjälp till att hitta fast boende.

 
Arbetstider och omfattning
Tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning.
Varierande arbetstider dag, kväll och helger
Lön enligt överenskommelse
Tillträde omgående
 
Kontaktperson
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Axel Westeson, Kökschef, på telefon 0431-47 16 51 .
 
Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag den 4 november 2024. Vi hanterar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.



Torekov Hotell har öppet året runt och lockar naturälskare, spagäster, konferenser, golfspelare och matgäster. Restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden. Bistron är omskriven för sin mat, sina viner och fokus på det lokala. Känd som en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger och en omtyckt arbetsplats av oss som jobbar här. Hotellet är en del av GRAM Group och självklart är hela hotellet Svanenmärkt.
www.torekovhotell.se | www.gramgroup.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Torekov Hotell
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 12 oktober 2024
  • Ansök senast: 4 november 2024

Liknande jobb


Souschef till Färna Herrgård & Spa

9 oktober 2024

8 oktober 2024