Souschef till Blique by Nobis

Arbetsbeskrivning

I april 2019 öppnade vi vår senaste hotellsatsning, Blique by Nobis Hotel på Gävlegatan i nya stadsdelen Hagastaden, ett modernt hotellkoncept om 249 rum, generösa sociala ytor, flexibla event- och mötesmöjligheter, två restauranger, barer, samt en takterrass med utsikt över Stockholm. Här skapar vi en levande och social mötesplats med starka inslag av arkitektur, design och andra former kreativa uttryck. Vi driver sen tidigare välkända varumärken som bland annat Operakällaren och designhotellen Nobis Hotel Stockholm, Nobis Hotel Copenhagen, Hotel Skeppsholmen och Miss Clara.

Nu söker vi en driven Souschef som vill bidra, skapa och fortsätta att bygga vår sociala mötesplats. Kunskap, närvaro, intuition och personlighet – dessa är några grundvärden i den service med vilken vi möter våra gäster på Blique by Nobis. Som Souschef hos oss leder du ett team på ca 5 personer och tillsammans arbetar ni med vår populära brunch, frukost, lunch, middagar i vår restaurang Origo samt konferens och event. Arbetstiden kommer att variera och du jobbar själv även kvällar och helger. Du kvalitetssäkrar driften på ett strukturerat och effektivt sätt samt bidrar till utveckling av vårt koncept och våra produkter. Du är vår Executive Chefs högra hand och som du också rapporterar till.

Vem är du?
Du är en ledare med passion för mat och dryck, du är lyhörd, modern och har en känsla för trender. Du är driven, trivs i ett högt tempo och van att jobba i ett öppet kök där mötet med gästen och samarbetet med kollegorna är lika viktigt. Du trivs i ledarrollen, du är en teamplayer, aktiv och närvarande samtidigt som du är tydlig och kan ställa krav på dina medarbetare. Operativ närvaro är en självklarhet för dig och du har en naturlig känsla för service.

Din bakgrund
Du har tidigare ledarerfarenhet och har arbetat som Souschef eller i annan ledande position.
Hotellbakgrund är inte ett krav.

Vi erbjuder
En spännande tjänst med möjlighet att påverka och utveckla. Ett dynamiskt team och en härlig miljö. Ett arbete inom en koncern som låter medarbetare växa och utvecklas.

Välkommen med din ansökan snarast! Urval sker löpande så vänta inte! I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare info kontakta helena@pointpeople.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Helena Larson

Tina Tropp Jerresand

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pointpeople
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 26 oktober 2020
  • Ansök senast: 23 november 2020

Besöksadress

Grev Turegatan 20
None

Postadress

Grev Turegatan 20
Stockholm, 11446

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024