OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Du är en genuin matlagare, med bra smakpalett, kan köksekonomi och vill jobba hållbart. Är du en lagspelare med glatt humör kommer du att passa in väl i företaget. Du kommer att vara en del av vårt köksteam och kommer i huvudsak att ansvara för produktionen tillsammans med vår kökschef och köksteamet samt även att vara delaktig i menyutveckling. Vi jobbar med catering av hög kvalitet till företag och institutioner i huvudsak. Vi har ett brett utbud inom catering, läs mer på www.elwingcatering.se
Vi söker en erfaren souschef med minst 5 års yrkesvana. Du är en drivande person med höga ambitioner, du är nytänkande, flexibel, initiativrik och kreativ. Självklart är du driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten. Tidigare erfarenhet av catering är en fördel men inte något absolut krav.
Elwing & Co. Catering är ett familjeföretag grundat 1991. Vi har ett väl etablerat varumärke och jobbar med mat, råvaror och service av hög kvalitet. Våra uppdrag innefattar catering och evenemang framför allt till företag. Vi finns på Anderstorpsvägen 20 i Solna, endast ett par minuters gångväg från Huvudsta Centrums tunnelbana. Vi driver sedan januari 2014 också Bar & Café Berwald på Berwaldhallen i Stockholm.
Elwing & Co. Catering är medlemmar i Visita och därmed kollektivanslutna
Vi är f n 15 personer som arbetar heltid och har upp till 60 personer som arbetar extra åt oss då vi genomför beställningar och evenemang.
Läs mer på
www.elwingcatering.se
www.cafeberwald.se
Kontaktpersoner på detta företaget
Personalansvarig Eva Blomqvist
08-51484880
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51 48 48 80
Kökschef Anders Ramsay
08-51484880
0736401384
Transportansvarig Henrik Forslund
Projektansvarig Calle Elwing
08-51 48 48 80
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80
Hovmästare Theres Jonsson
08-51 48 48 80
Transportansvarig Henrik Forslund
08-51484880
Kökschef Anders Ramsey
0736-40 13 84
Enhetschef Ida Berzen
08-51 48 48 80