OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som Souschef hos Conventum kommer du att aktiva vara med och ansvara för köket och matlagningen till våra gäster. Du kommer att ha en ledarroll i köket och få ansvaret för vissa middagar och arrangemang hos oss. Tillsammans med vår köksmästare och F&B-manager kommer ni att bli det team som ser till att vår köksdrift håller högsta klass.
Kvalifikationer och personlighet
Vi tror att du som söker har betydande erfarenhet som sous-chef eller förste kock, gärna från någon större anläggning. Du har lätt för att ta ansvar och är en bra lagspelare.
Vi kan erbjuda en spännande tjänst som ställer höga krav men som också ger rätt kandidat stora möjligheter att utvecklas på det professionella planet.
Tjänsten omfattar heltid. Tillträde enligt ö.k. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Arbetstiderna varierar över dag- kväll och helger beroende på beläggning, med variation i säsong. Högst beläggning har vi vår och höst, med lugnare tempo kring julhelger och januari samt på sommaren.
Din ansökan med CV skickar du till F&B manager micael.aman@elite.se
Rekryteringen sker löpande men vi vill senast ha din ansökan den 10:e september
Märk ansökan med "Souschef".
För frågor kring tjänster kontakta platschef Anders Karlsson anders.karlsson@conventum.se tel. 019-766 45 41 eller vår
F&B manager Micael Åhman micael.ahman@elite.se tel. 019-15 69 73
Kontaktpersoner på detta företaget
Platschef Anders Karlsson
019-7664541
Kökschef Mikael Åman
019-15 69 73
Hovmästare Silvester Mujkic
019-766 45 08