Souschef till Coors restaurang Kista Entré*

Souschef till Coors restaurang Kista Entré*

Arbetsbeskrivning

Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.

Vill du vara en del i att skapa framtidens matkultur? Är du en souschef som brinner för hållbarhet, hälsa och livets goda? Gillar du att utveckla mer än att förvalta? Är du grym på att bygga service- och innovationskultur med ditt team? Då är du rätt person för uppdraget!   

Om rollen
Som souschef till vår restaurang Kista Entré får du ta ägarskap med ett stort ansvar och variation i din matlagning då vi erbjuder våra gäster en god och hållbar gastronomi under avslappnade former. Rollen innebär ett högt engagemang och stark närvaro samt att du i rollen som souschef tillsammans med köksmästaren är aktivt i verksamheten i stort samt säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Ansvarar för den dagliga driften i köket tillsammans med köksmästaren
• Arbetsledning av personal i köket
• Ansvarig för menyplanering och tillagning
• Ansvarig för inköp av råvaror samt hygienrutiner
• Utveckla och förbättra verksamheterna tillsammans med köksmästaren 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader med placering i Kista. Arbetstiden är främst dagtid, måndag-fredag, men viss kvälls- samt helgtjänstgöring kan förekomma. 

Vår perfekta match
Du är utbildad kock med flera års erfarenhet av yrket med erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning. Självklart har du ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror samtidigt som du är passionerad inför att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett hållbart och ekonomiskt sätt. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Du
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Vi tänker oss att du kommer att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra. Som person är du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm- och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och du har en flexibel inställning med förmåga till att enkelt kunna ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att tillsammans leverera bästa kvalitet. Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen. Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors restauranger med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.   

Övrig information och kontaktuppgifter 
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta restaurangchef Anna Buskas via mail Anna.Buskas@coor.com.   

Vi ser fram emot att höra ifrån dig! 

Coor,


Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.

Kontaktpersoner på detta företaget

Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181 0730-684058
Coor Service Management

Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Coor Service Management
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 juli 2023
  • Ansök senast: 20 augusti 2023

Besöksadress

Trångsundsvägen
Kalmar

Postadress

Råsundavägen 12
Stockholm, 17311

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024