OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu anställer vi fler! Vi söker dig som vill arbeta som Souschef hos oss på Craft n’ Draft, Cupture och vår eventavdelning. Vi erbjuder en stor variation på mat med flera olika koncept och inriktningar. Nu söker vi dig som vill arbeta med våra tre spännande avdelningar.
Craft n’ Draft är en gastropub, där maten och ölen står i fokus. Råvaror med hela världen som inspiration förvandlas till vår spännande meny. Att kunna erbjuda dig ölen och maten vi själva älskar att äta och dricka är den filosofi som genomsyrar Craft n’ Draft. I köket och baren. Våra Beer Masters hjälper dig att hitta ölen som passar just dig.
Innanför Kulturens Hus välkända fasad finns en varm och avslappnad miljö. Bland tegel, sköna Chesterfieldsoffor och en livlig bar är det lätt att känna sig hemma. Oavsett om du tittar in för något enkelt i baren en tisdag, en lunch, finfredag eller After work så ska det kännas välkomnande, familjärt och okomplicerat.
Här förekommer även allt från luncher till banketter vid större evenemang och företagsevents året runt.
Övergripande roll och arbetsuppgifter: Hos oss arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi hög kvalitet, i en välkomnande, familjär atmosfär. Arbetet innebär förkommande arbetsuppgifter i ett restaurangkök. Stundvis har vi högt tempo och du är inte rädd för att hugga i där det behövs. Om du har en stor passion för att jobba med mat och människor så kommer du att trivas i den här rollen. Du arbetsleder skiftet, skriver lunchmeny och lägger beställningar.
Profil: Vi söker dig som gillar att laga mat och som tycker om att leverera service av 1:a klass. Du är serviceinriktad, positiv och alert med god samarbetsförmåga. För att bli framgångsrik i denna roll har du har arbetat i restaurangkök tidigare. Ordning & reda är ledord för dig. Du måste kunna jobba både självständigt och i team, samt kommunicera bra med kollegorna. Vi tycker inte att ditt cv är lika viktigt som din vilja att jobba och utvecklas tillsammans med oss - kunskapen har vi redan och vi lär gärna ut den.
Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för vårt varumärke. Om du visar positiva resultat och ambition är dina karriärmöjligheter oändliga.
Övrig info: SSP är med i Visita och har kollektivavtal med HRF & Unionen. Arbetstiden följer restaurangernas öppettider och är förlagd till såväl vardagar som helger, dagtid som kvällstid.
Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta Restaurangchef Hans-Erik Karlsson på tel. 073-688 16 67
Välkommen med din ansökan senast den 10 juni. Märk din ansökan med Souschef. Eftersom vi rekryterar löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Tillträde efter överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic