OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Till vårt team i köket söker vi nu en souschef med passion för yrket
Vår verksamhet innefattar förstklassig konferens- & festvåningsverksamhet samt den framgångsrika puben The Bishops Arms. Till sommaren öppnar vi dessutom Vana Spa samt takbaren Vana Rooftop. Det är alltså en verksamhet med högt tryck och som lever alla dagar i veckan; vi serverar allt från konferensluncher, à la carte, till mingel och bankettmiddagar för upp till 300 personer. De varierande arbetsuppgifterna ställer höga krav på självständighet och samarbetsförmåga.
Som souschef jobbar du tätt tillsammans med vår köksmästare Tobias och hjälper till att ansvara för driften i köket. Du kommer även att jobba aktivt med att utveckla verksamhetens olika restaurangkoncept.
Vi söker dig som har ett passionerat intresse för mat, dryck och god service!
Du är kockutbildad och har en gedigen och framgångsrik karriär inom restaurang och du har tidigare jobbat som souschef. Som person är du flexibel, noggrann och ansvarstagande. Du vill vara med och utveckla vårt arbete och vill tillsammans med kollegor skapa en unik upplevelse för varje gäst.
Arbetstid/omfattning
Tjänsten är på 100% och innefattar arbete förlagt på dagtid och kvällstid, vardagar och helger. Tillträde direkt eller efter överenskommelse. Utgångsläget är en visstidsanställning fram till oktober men med hög förhoppning om fortsatt arbete.
Lön efter överenskommelse
Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten kontakta köksmästare Tobias Engh 054 - 29 30 50 eller på tobias.engh@elite.se
Vi ser fram emot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger