OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SkiStar AB (publ) äger och driver skidanläggningar i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil och Hemsedal. Kärnverksamheten är alpin skidåkning med gästens skidupplevelse i centrum. Övriga strategiskt viktiga verksamheter är logiförmedling, skiduthyrning och skidskola.
Experium är ett affärsområde i SkiStar Sälen och är en upplevelseanläggning med äventyrsbad, spa, bio, restauranger och bowling.
Vi söker nu en Souschef. till vår verksamhet på Experium i Sälen.
Vill Du vara med och skapa minnesvärda upplevelser för våra gäster? Vill Du leda och utveckla ett kök, där vi arbetar med flera olika inriktningar och koncept? Då är Du rätt person för oss.
Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär att du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för dina medarbetare. Du tillsammans med köksmästaren kommer att leda ett antal olika kök med inriktning på olika matupplevelser.
Egenskaper:
Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig.
Du är engagerad och brinner för kvalitet i allt; bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och du söker ständigt nya influenser. Du trivs lika bra i köket som i matsalen där du presenterar mat och rör dig bland gästerna.
Kvalifikationer:
Du har flera års erfarenhet från liknande tjänster. Ledarerfarenhet är meriterande och du bör ha en relevant utbildning inom området.
Tjänsten är en säsongsanställning. För rätt person finns goda chanser att det leder till en tillsvidareanställning på sikt. Tillträde snarast möjligt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.
Låter detta intressant, välkommen med din ansökan till: eddie.malmberg@skistar.com
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller