OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Experium är en unik upplevelsevärld i Sälen. Här kan du uppleva allt från äventyrsbad och surfing inomhus, till 3D-bio, shopping, god mat och lyxiga spabehandlingar. Bor gör du bekvämt på fyrstjärniga lägenhetshotellet Ski Lodge eller i stugbyn Ski Lodge Village. I Experium kan du äta och dricka gott i restauranger och barer med flera olika inriktningar som till exempel vår populära restaurang O `Learys som är fjällvärldens största sportsbar.
Vad vill Du jobba med? Vi har allt!
Är matlagning en stor passion för dig och vill du jobba med varierade arbetsuppgifter i en unik fjällmiljö eller söker du en förändring av livstil ? Vi erbjuder dig personlig utveckling, många karriärsmöjligheter och en spännande arbetsplats!
Till vår verksamhet söker vi nu en Souschef.
Arbetsuppgifter:
Arbetet innebär att du deltar aktivt i den dagliga driften, står i fronten och är en förebild för dina medarbetare. Du tillsammans med köksmästaren kommer att leda ett antal olika kök med inriktning på olika matupplevelser.
Egenskaper:
Din ledarstil är coachande, flexibel och synlig.
Du är engagerad och brinner för kvalitet i allt; bra råvaror, spännande smakkombinationer, snygga upplägg och du söker ständigt nya influenser. Du trivs lika bra i köket som i matsalen där du presenterar mat och rör dig bland gästerna.
Kvalifikationer:
Du har flera års erfarenhet från liknande tjänster. Ledarerfarenhet är meriterande och du bör ha en relevant utbildning inom området.
Tjänsten är en tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista anställningsdag.
Låter detta intressant, välkommen med din ansökan till: jonas.moller@skistar.com
Kontaktpersoner på detta företaget
Affärsområdeschef Lars Lifvendahl
070-235 90 51
Arbetsledare Spa Anna Johansson
Karin Hurtig
Camilla Sundqvist
070 254 86 16
Mats Pettersson
F&B manager Eddie Malmberg
Restaurangchef Matilda Gustafson
Sebastian Jarild
070 254 86 16
Sebastian Jarild
Köksmästare Jonas Möller