OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Färnaköket är flerfaldigt prisbelönt. Vi lagar mat med respekt för den naturliga råvaran och till vår hjälp har vi våra nära bönder, Bergslagens skogar och den egna köksträdgården. Varje årstid har sin egen identitet och återspeglas tydligt i menyn. Restaurangen är KRAV-märkt och utvald av både Chaine des Rotisseurs, White Guide och Eat Guide. I Färnaköket råder en härlig stämning och du får jobba på en av Västmanlands vackraste arbetsplatser!
Vi söker nu en engagerad Souschef till vårt prisbelönta köksteam som kommer bli en viktig del på vår fortsatt spännande resa.
Är du en kock som älskar att skapa oförglömliga vistelser för gäster?
Har du en stor passion för mat? Vill du arbeta med råvaror från våra nära
bönder? Kanske är du den vi söker?
Vi söker dig som:
Är en duktig kock som vill vara en förebild och ledare i köket
Är en sann lagspelare som trivs med ett högt tempo
Tar ansvar och gillar att skapa resultat
Är duktig på att beräkna lönsamhet och prissättning för att möta avdelningens mål
Leder genom exempel och genom att gå före
Har koll på kökets alla delar, från kvalité, miljö och hälsa till inventering och ekonomi
Har B-körkort och tillgång till bil då regionala kommunikationer saknas
Önskade kvalifikationer:
Arbetat som Souschef eller erfaren Kock
Goda kunskaper inom menyplanering, hygien och köksekonomi
Erfarenhet från hotell och konferens
Kunskaper i engelska (både tal och skrift) är meriterande
Dina personliga egenskaper:
Du är driven och resultatorienterad
Du är noggrann och har en känsla för detaljer
Du arbetar självständigt men trivs också bra med att arbeta i team
Du leder genom att vara en förebild och bidrar med din positivitet
Du rapporterar till Kökschef och tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Arbetstiderna är varierande och förlagda till vardagar, kväller och helger.
Varmt välkommen med din ansökan via Cheffle redan idag!
2-4 års erfarenhet