OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi erbjuder en ledig tjänst som Souschef till vår hotellanläggning i Vemdalen. Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket och leder/planerar arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Som Souschef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Vi välkomnar dig med erfarenhet som Souschef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.
Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål. Med entusiasm, nytänkande, flexibilitet och ordningssinne blir du en stor tillgång i vårt kök.
Personalboende finns nära hotellet.
Ett plus är om du tycker om livet i fjällen och har intresse att utöva vintersport och friluftsliv.
Anställning/Varaktighet Per omgående eller efter överenskommelse till maj 2020 alternativt tillsvidare
Välkommen med din ansökan via epost: Charlotte Mannerson, charlotte@mannerson.se
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583