OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en souschef som vill ta Fritiden Hotell & Kongress samt dess restauranger till ännu högre höjder!
Du som söker denna tjänst är självgående, kreativ och ekonomiskt noggrann person med passion för mat. Du kommer att ha en avgörande roll i att stödja vår kökschef i att driva våra restauranger framåt. Arbetet är utmanande och varierande då köket gör allt från dagens lunch och à la carte, konferensmat, banketter, stora bröllop och andra evenemang.
Som souschef kommer du att ha ansvar för att planera och utföra dagliga uppgifter, förbereda menyer, övervaka kökets personal och se till att kvaliteten på maten uppfyller våra höga standarder.
För att passa in i denna roll bör du ha erfarenhet av att arbeta i en köksmiljö och ha stor passion för matlagning. Du bör också ha starka organisatoriska färdigheter och vara väl bekant med att upprätthålla en säker och ren arbetsmiljö.
Vi söker en person som kan arbeta effektivt både självständigt och som en del av vårt härliga team. Som en självgående person bör du ha förmågan att ta egna beslut och se till att ditt arbete håller högsta standard. Som en kreativ person bör du också ha förmågan att ta initiativ och komma med nya idéer för att förbättra våra menyer och maträtter kontinuerligt.
Nu har du möjlighet att arbeta i en spännande och dynamisk miljö! Om du är redo för en ny utmaning och vill arbeta i en miljö där du kan utveckla din passion för mat, då är detta jobbet för dig. Sök nu och var med och forma våra framgångsrika restauranger.