Souschef till Hermans restaurang & trädgårdscafe

Arbetsbeskrivning

Välkomna att ansöka till en av Stockholms klassiska veganska restauranger. Vi levererar en stor buffé dagligen med fokus på närodlat och ekologiska råvaror. Du har goda kunskaper i vegetarisk matlagning och besitter en vilja och erfarenhet att leda arbetsgupper. Du ska ha god data vana, goda språk kunskaper i både engelska och svenska då vi använder båda språken i våra arbetsgrundande skriftliga material samt i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta som kökschefens närmaste och ska se till så att de dagliga rutinerna upprätthålls och att buffén som är vår scen för gästerna som är våra riktiga chefer alltid håller topp standard.
Du kommer att arbeta framförallt som en del i produktionen men även vara mycket aktiv i ledningsmöten, produktutveckling, teambuilding aktiviteter.
Du ska vara flexibel med arbetstiderna, dvs kunna arbeta både morgon- eller kvällspass.
Vi ser gärna att du har utbildning inom egenkontroll.

Skicka ansökan med bild och referenser till vår e-post. De ansökande vi finner intressanta kallas till personlig intervju.

Kontaktpersoner på detta företaget

restaurangchef Andreas Ahlman
0708243940

Sammanfattning

  • Arbetsplats: HERMANS STOCKHOLM
  • 2 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Publicerat: 24 juli 2016

Besöksadress

FJÄLLGATAN 23
STOCKHOLM

Postadress

FJÄLLGATAN 23
STOCKHOLM, 11628

Liknande jobb


Mei Rose Rooftop Bar & Bistro söker Souschef

14 november 2024

14 november 2024

Skiftledare

Skiftledare

13 november 2024