Souschef till Himlen

Arbetsbeskrivning

Restaurangkoncern innefattande Restaurang Himlen på Södermalm, Restaurang Göteborg i Hammarby Sjöstad och Sjöstaden Skybar i Hammarby Sjöstad.

Jobbtitel: Souschef

Hos: Restaurang Himlen

Var: Södermalm

Anställning: Heltid, provanställning

Arbetstid: Varierande arbetstid kvällar och helger utefter verksamhetens behov

Lön: Utefter överenskommelse

Vår ambition är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service och att ge gästen en helhetsupplevelse i en svindlande och vacker miljö.

Vem söker vi: Du som är a la carte kock eller souschef, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Vi ser att du är van vid att hantera stress och ha förmågan att växla upp när det krävs då tempot stundtals är väldigt högt. Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.

Arbetsuppgifter: Arbeta aktivt i service i köket med ett nära samarbete med Köksansvarig. Du kommer att ansvara för den dagliga driften i köket under dina pass, ta hand om vissa beställningar och se till att övrig kökspersonal trivs och arbetar mot samma mål.

Kvalifikationer:
- Minst 5 års erfarenhet från à la carte kök
- Brinner för matlagning
- Har en god ledarskapsförmåga

Om företaget:

Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen med en fantastisk utsikt i Skrapan mitt på Söder.

KÖKET, med 46 platser och GRILL & COCKTAIL, med 60 platser och ca 150 platser i bardelen erbjuder våra gäster spännande menyer och god dryck levererat med en hög servicekänsla.

Öppettider är måndag till lördag från 16.00. Läs mer om oss, www.restauranghimlen.se.

Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Vi är ett företag i en spännande utvecklingsfas och som har ambition att vara välorganiserad och med en tydligt uppbyggd struktur.

Vi vill att ett besök på någon av våra restauranger ska kännas trevligt och familjärt. Vårt mål är att hålla en hög kvalité både vad gäller mat och service för att ge gästen en helhetsupplevelse i en avslappnad och vacker miljö.

I vår koncern ingår även Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg båda i Hammarby Sjöstad.

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sjöstadsgruppen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 november 2021
  • Ansök senast: 24 december 2021

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024