OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Restaurang Himlen ligger på 25:e och 26:e våningen i Skrapan mitt på Götgatan. Vår ambition är att ge våra gäster en helhetsupplevelse i en miljö med fantastisk utsikt och avslappnad söderkänsla. Våra två restauranger håller hög kvalité både i mat och dryck samt service. Köket, med 46 platser och Grill & Cocktail, med 60 platser och ytterligare 150 platser i bardelen, erbjuder vi våra gäster spännande menyer. Så nära himlen man kan komma! Välkomna.
Läs mer om oss på https://www.restauranghimlen.se/.
Vi söker
Vi söker dig som är à la carte kock eller souschef, älskar restaurangbranschen och är redo för nästa utmaning. Du har ett naturligt ledarskap, kan peppa arbetsgruppen och har ett sinne för ordning och reda. Då våra restauranger är välbesökta är du van att arbeta i ett stundtals högt tempo och kan växla upp när det behövs. Du har ett brinnande matintresse, är kvalitetsmedveten och trivs bra i ett team vars gemensamma mål är att skapa den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster.
Vi tror att du
- Minst 5 års erfarenhet från à la carte kök.
- God ledarskapsförmåga.
- Passion och intresse för matlagning.
Det här kan vara ditt drömjobb om du värderar
- Kvalité och service, i allt du gör.
- Att vara en del av ett team där vi tillsammans skapar den bästa upplevelsen för våra gäster.
- Att tillhöra ett roligt och passionerat gäng.
Vi erbjuder
Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och har som ambition att vara en välorganiserad koncern med en tydlig struktur där vi ser och värdesätter våra medarbetare. Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att utvecklas inom koncernen.
I koncernen Sjöstadsgruppen ingår Restaurang Himlen, högst upp i Skrapan mitt på Södermalm, Sjöstaden Skybar och Restaurang Göteborg i Hammarby sjöstad.
Ansökan
Varmt välkommen att ansöka via ansökningsknappen, ej via epost. Vi sköter urval löpande och tillsätter rollen så snart vi har hittat rätt person, så vänta inte med din ansökan.
Vi samarbetar med vår rekryteringspartner UrbanUrban för denna process och du är varmt välkommen att kontakta Helena Melin (helena@urbanurban.se) om du har frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!
Jobbtitel: Souschef
Var: Restaurang Himlen
Hos: Södermalm, Stockholm
Varaktighet: Heltid
Arbetstid: Varierande arbetstid kvällar och helger utefter verksamhetens behov
Lön: Enligt överenskommelse