OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en souschef med härligt driv och känsla för detaljer som vill vara med och utveckla restaurangen på Hovås Kallbadhus. Fokus ligger på råvaror från havet!
Gästerna ska mötas av god mat, vacker miljö och ett varmt mottagande. Vi öppnar under sensommaren vårt nytillskott Përlan - kanske västkusten vackrase rum!
Kvalifikationer och egenskaper
Ett brinnande intresse för mat, smak och textur!
Stor erfarenhet av à la carte-, lunch- och festvåningsmatlagning.
Matkalkylering och budgethanterng är vardagsmat för dig.
Du tycker om att skriva menyer och utveckla köket i samarbete med kökschef och övrig personal.
Du är självklart SJÄLVGÅENDE i köket och kunna hantera både prepp, varm- och kallkök samt luckan.
Struktur, hygien och egenkontroll är en självklarhet för dig.
Yrkesutbildning inom restaurang ser vi varmt på.
Självklart är du en god lagspelare som vill utvecklas och dela med dig av din egen kunskap.
Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta med vår kökschef och vår ledning för att utveckla Hovås Kallbadhus men förväntas självklart också arbeta självständigt. Arbetet är dag- och kvällstid både vardag och helg.
Vi erbjuder rätt person ett spännande arbete i ett företag med hög utvecklingspotential. Tjänsten är tillsvidareanställning heltid fördelat under året. Vi har kollektivavtal med Unionen och HRF. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.
Är detta du? Välkommen med din ansökan senast den 28 augusti: CV, personligt brev och gärna bild. Urval och intervjuer sker löpande så ansök så snart som möjligt! Har du frågor om tjänsten så ring eller maila Kenneth Johnsson, kökschef, kock@hovaskallbadhus.se alternativt Charlotte Davidson, VD, 0709-423292, lotta@hovaskallbadhus.se.
#jobbjustnu
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Henrik Olsson
031-28 61 71
Driftschef Maria Löberg
031- 360 70 73
Drifschef Maria Löberg
031-3607073
VD Charlotte Davidson
031-360 70 70
VD Charlotte Davidson
031286171