Souschef till köket på MR Kastanjen

Arbetsbeskrivning

Restaurang MR Kastanjen är belägen på K3 i Karlsborg där vi serverar ca 1500 måltider per dag. Restaurangen serverar frukost, lunch, middag och kvällsmål till personalen på området men även civila gäster veckans alla dagar, måndag till söndag. Idag är vi ett team om 15 personer som arbetar i restaurangen.

Utöver MR Kastanjen som är huvudköket så ingår även att man får jobba på Vannäsmässen, Kråk och Tellus.

Vi blandar husmanskost med finare middagar.

Kort om tjänsten

För rätt person finns här stora möjligheter till utveckling! Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning och gillar att jobba med råvaror som gör en meny lockande. En glad personlighet med ett stänk entreprenörskap passar som hollandaise på sparrisen för detta jobb. Arbetstiden är förlagd dagar och kvällar och man är schemalagd var 5:e helg.

Vad säger kollegorna om Nordrest

Hos oss arbetar alla tillsammans i ett team mot ett gemensamt mål: att leverera bra mat med bra service. Samtidigt har vi alltid roligt och skrattar mycket! ”

Fler saker som gör livet extra trevligt på Nordrest

- Kollektivavtal samt friskvårdsbidrag
- Möjlighet att delta i motionslopp
- Stor kick-off för alla varje år


Vem är då vår nya drömkollega?

Du är en glad filur med erfarenhet av kock- och serviceyrket som är van vid att skapa bra relationer och kontakter med gäster. Som person är du ansvarsfull, ambitiös och respektfull mot din omgivning.

Vi vill att du har:

- 3-årig gymnasial kockutbildning eller motsvarande
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- B-körkort


Låter det som du? Bra! Uppfyller även följande punkter måste vi verkligen ta en kaffe:

- Tidigare arbetslivserfarenhet som kock
- Erfarenhet av menyplanering och varubeställning
- Ett gediget intresse och gärna kunskap och erfarenhet av hållbarhetsarbete då restaurangen kommer vara både KRAV-certifierad och miljö- och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 samt ISO 14001


Om Nordrest

Nordrest är Sveriges uppstickare inom restaurangbranschen, ett renodlat restaurangföretag som arbetar med restauranger, cateringuppdrag, på skolor och inom omsorgen.

Då vi arbetar inom ett skyddsobjekt så är svensk medborgare en förutsättning.

Låter det intressant? Då är du välkommen med din ansökan snarast.

Anställningsform: tillsvidare

Omfattning: heltid

Tillträde: omgående

Sista ansökningsdag den 30/11 2022

Nästa steg i rekryteringsprocessen

När du sökt tjänsten så kommer du få tillgång till en länk för en digital intervju med chat-roboten Hubert som tar ca 20-30 minuter. Vi ser gärna att du svarar på intervjun inom 48 timmar för att snabbt komma vidare i processen.
Syftet med Hubert-intervjun är att vi vill ge alla kandidater möjligheten att berätta mer om sig själva samt för oss att säkerställa att alla kandidater blir bedömda på samma sätt, oavsett kön, ålder och etnicitet.
Du kommer därefter bli kontaktad av en av våra rekryterare om du blir aktuell för en andra intervju.

Kontaktpersoner på detta företaget

Johan Östlund
070-545 29 90
Anders Othzén

Kyriakos Kililis
073-0796490
Sarah Rönnqvist

Kattis Arvidsson

Madelene Henriksson

Andreas Österlund

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Nordrest
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 november 2022
  • Ansök senast: 14 april 2023

Besöksadress

Evenemangsgatan 31 , Solna
None

Postadress

Evenemangsgatan 31
Solna, 16979

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024