Souschef till Lisebergs personalrestaurang Köket

Arbetsbeskrivning

Liseberg har något för alla.

Sedan 1923 har vi fått miljoner gäster och tiotusentals medarbetare att trivas och må bra. Hos oss väntar äventyr, musik, spel och grönskande trädgårdar. Och inte minst god mat – året runt.

Nu söker vi en ny kollega- en ny souschef som vill bidra till att Lisebergarna får en god och trevlig matupplevelse under en annars fartfylld arbetsdag!

Beskrivning av tjänst och arbetsuppgifter
Som souschef på Köket är du köksmästarens högra hand. Vid köksmästarens frånvaro planerar, leder och fördelar du arbetet i köket. Du är väl insatt i gällande inköpsrutiner, är delaktig i personalplanering och rekrytering, och har en viktig roll i kökets utvecklingsarbete. Ditt arbete är driftsorienterat vilket kräver att du har stort intresse för mat, är nyskapande och kreativ utan att tumma på våra höga kvalitetskrav. Du bidrar aktivt till en öppen och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god arbetsledare och inspirera till kompetenshöjning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning på gymnasienivå med restauranginriktning samt har minst tre års dokumenterad yrkeserfarenhet. Du är välmeriterad inom mat- och dryckesområdet, och värdesätter att få arbeta med högklassiga och ekologiska råvaror och det koncept som vi arbetar utifrån. Har du intresse och vana av att arbeta matsmart och med hållbarhetstänk är du rätt person för oss, då vi arbetar med "Generation Waste"! 

Du samarbetar väl, har hög social kompetens och initiativförmåga. Du söker utmaningar och yrkesutveckling och har ett genuint servicetänk när du utför ditt arbete. Det är viktigt att du är stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt. Du behöver även ha god datorvana och vara bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden följer Lisebergsparkens och restaurangens öppettider vilket på Köket innebär att tjänsten är knuten till en året-runt-verksamhet. 

Har du frågor, är du varmt välkommen att kontakta köksmästare Camilla Engström på mejl camilla.engstrom@liseberg.se eller på telefon 0790-77 35 22. Vi rekryterar löpande till denna tjänst, och vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock absolut senast den 31 mars.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Liseberg AB
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 mars 2022
  • Ansök senast: 31 mars 2022

Liknande jobb


20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024

17 december 2024