Souschef till lunch och catering

Arbetsbeskrivning

Hej
Vi driver en lunchrestaurang med cateringverksamhet och festvåning i Danvikcenter i Nacka. Vi serverar 200-250 lunch per dag, levererar lunchmat, skolmat, bufféer, plockmat, a la carte mm till hela Stockholmsområdet. Vi har höga ambitioner vad gäller kvalitet och utseende på det vi gör.
Din huvuduppgift är att ansvara för kvaliteten på maten, beställa varor, sköta egenkontroll och laga god mat. Du ska ha vana av liknande arbetsuppgifter.
Verksamheten har drivits i 30 år och organisationen är inarbetad med flera medarbetare som varit i företaget under många år.
Vi har tagit oss igenom Coronaeländet och håller nu på att växla upp organisationen igen.
Arbetstider är främst må-fr 07-15.30 samt ca var tredje lördag på dagtid.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Matlust i Danviken AB, Restaurang Nacka
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 april 2022
  • Ansök senast: 1 maj 2022

Postadress

Hästholmsvägen 28
Nacka, 13130

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024