Arbetsbeskrivning
Sedan vår öppning 2011 har Marstrands Havshotell blomstrat till att bli ett av västkustens mest framstående hotell med restaurang. Med 144 eleganta hotellrum och sviter, en restaurang som rymmer 200 personer, bar, sportaktiviteter, mötes- och eventlokaler samt en magisk utsikt över Marstrandsön, erbjuder vi en arbetsplats som andas inspiration och gemenskap.
Arbetsuppgifter och kvalifikationer för våran nya kock.
Vi söker en engagerad souschef med minst 2års erfarenhet av att arbeta och leda à la carte-meny både i varm- och kallkök. Du trivs med att arbeta i team och tar ansvar där det behövs.
Du tycker om att leda och dela med dig av din kunskap.
Arbetsdagarna kommer att variera i tempo och miljö, och du ser det som en rolig utmaning att servera upp till 200 gäster samtidigt.
Som en social individ ser du det som en glädje att interagera med våra gäster och är öppen för
att ge förslag på mat och dryck. Att vara nyfiken och viljan att lära sig nya saker är egenskaper vi värdesätter.
Eftersom vi är belägna vid kustbandet är det viktigt att du kan förflytta dig till och från Marstrand, särskilt under tidiga mornar, kvällar och helger. Vid eventuella frågor eller funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Köksmästare Mattias, som ansvarar för teamet i köket.
Vi har möjlighet att erbjuda boende i samband med att du jobbar hos oss.
Välkommen till Marstrands Havshotell - där din passion för mat och service får blomma!
Kontaktpersoner på detta företaget
Food and Beverage Pär Andersson
0303240200