OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som älskar gastronomi, matlagning och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Du är själv en passionerad kock med vassa smaklökar som drivs av att själv röra i grytorna.
Ansvarsområde och kvalifikationer:
Som souschef hos oss lägger vi stor vikt vid din förmåga att inspirera, coacha och leda personalgrupper, stora som små. I arbetet ingår också att tillsammans med kökschefen planera menyer och sköta dagliga inköp. Du brinner för matlagning och är smaksäker. Du är en driven person med öga för det lilla extra och tycker om att skapa positiva upplevelser för gästen.
Vi erbjuder:
Vår verksamhet är varierande och mycket omväxlande beroende på kund, typ av mässa eller arrangemang och kräver både bred och djup kunskap för att matcha våra gästers förväntningar. Vi serverar gärna mat från svenska råvaror och lagar mat från grunden. Vi är Kravmärkta vilket kräver planering och stort intresse för en hållbar gastronomi. Vi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med mycket trevliga arbetskamrater.
Anställning:
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer regelbundet. Anställningen är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid.
Intresserad? Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning omgående.
För mer information kan du kontakta Maria Granvik, maria.granvik@massrestauranger.se
Krav
Relevant utbildning.
Talar och förstår svenska och/eller engelska obehidrat.
Minst 6 års erfarenhet av kockyrket.
Meriterande
Har arbetat på större event.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04