Souschef till nyöppningen av Smådalarö Gård Hotell & Spa

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

I juli nylanseras Smådalarö Gård Hotell & Spa, som ett av Sveriges största spahotell. Smådalarö Gård Hotell & Spa tillhör familjeägda Sabis och blir med sina 10.000 kvm ett flaggskepp, då det är den största satsning i Sabis 145-åriga historia. Det blir en ny året-runt destination med 118 hotellrum, restauranger, padelbanor, golfbana, konferens- och eventlokaler samt 2000 kvm spa och wellness. Visionen är att skapa Sveriges ledande destination för aktivitet och avkoppling!

Om rollen
Nu söker vi Souschef till vårt team på vår skärgårdspärla Smådalarö Gård Hotell & Spa. Hos oss lagar och bakar vi all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök tillsammans med ditt team. Som Souschef är du ansvarig för att säkerställa att maten håller högsta kvalité och tillsammans med Kökschefen sköta och planera den dagliga driften av köket, så som inventering, egenkontroll, beställningar, organisera och leda teamets medarbetare, menyplanering i samarbete med Kökschefen.

Din profil
Vi ser att du har en avslutad kockutbildning samt ett par års erfarenhet av att jobba som Souschef och ett brinnande intresse för nyskapande gastronomi. Som person är du ambitiös, strukturerad och ansvarstagande samt en lagspelare och ledare som ser till såväl dina kollegors som gästernas behov. Tillgång till bil är att rekommendera för att ta dig till Smådalarö Gård Hotell & Spa.

Vad vi erbjuder

• En fantastisk arbetsplats i Stockholms vackraste skärgårdsmiljö på vår helt nyöppnade hotelldestination
• Utmanande matlagning med riktigt bra råvaror -vi bakar allt från grunden, eldar i vårt rökeri, skördar örter i köksträdgården och plockar frukt och bär bakom husknuten.
• Möjlighet att påverka och utvecklas vid menyplanering och receptskrivning
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Lön och tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst och vi arbetar med årsarbetstid. Arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Pontus Wellén på pontus.wellen@sabis.se. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.smadalarogard.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 20 maj 2021
  • Ansök senast: 19 juni 2021

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024