OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm!
Under senhösten 2022 öppnar Elite Hotels of Sweden ett italienskt signatur- & destinationshotell med premiumapproach, beläget i vackra Snäckviken, 28 minuter söder om Stockholm. Snäckviken är en del av Södertälje.
Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen: allt från italienska restauranger, ett fantastiskt spa och aktiviteter så som bio och petanque. Helt enkelt ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Utöver detta kommer hotellet att rymma tolv konferenslokaler samt 161 rum och sviter i nio olika kategorier. Beläget i Astras före detta huvudkontor är Ad Astra by Elite en hyllning till Rivierans lyx, livsstil och matkultur. Namnet är latin och betyder ”mot stjärnorna”, vilket också symboliserar Elite Hotels of Swedens ambition med både hotellet och servicenivån.
Vi söker nu en souschef med väldokumenterad yrkeserfarenhet till vårt gedigna och omfattande kök.
Du behöver minst ha jobbat några år som kock tidigare för att kunna söka denna tjänst. Vi ser gärna att du kommer från en hotellbakgrund eller att du tidigare har jobbat i större organisationer med högt tempo och olika enheter och avdelningar. Du har kvalitetstänk samt är en stor organisatör med personlighet, integritet och en rejäl portion glimt i ögat.
Ditt fokus som souschef kommer vara planering, arbetsledning, konceptutveckling, framtagning av menyer, säkerställande av hygien, ansvar för ekonomi & kvalitetskontroll samt att aktivt arbeta i driften.
Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.
Det viktiga för oss är att du har ett brinnande intresse för värdskap, mat och dryck, att du är en teamplayer som intresserar sig för att få helheten att fungera och att du är införstådd med att din roll som souschef är att coacha, leda och lära din personal.
Barchefen är direktrapporterande till Ad Astra by Elites kökschef samt kommer att arbeta mycket nära med alla kollegor på hela hotellet, i synnerhet inom Food & Beverage.
Samarbete mellan kök, matsal, bar och övriga avdelningar på hotellet är ett ledord och ett uttalat måste för att ge våra bar-, restaurang- & hotellgäster en minnesvärd och unik upplevelse.
Hos oss på Ad Astra by Elite får du en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö tillsammans med dedikerade, passionerade och yrkeskunniga kollegor.
Tjänsten som souschef avser att påbörjas i oktober eller enligt överenskommelse. Hotellet beräknas öppna under senhösten.
Eventuella frågor och funderingar mailas direkt till hotellets Food & Beverage Manager, Andreas Edlund, på andreas.edlund@adastrabyelite.se.
Tjänsten inleds med en provanställning på sex månader och beräknas sedan gå över till en tillsvidareanställning. Då vi öppnar upp ett helt nytt hotell rekryterar vi just nu till samtliga positioner inom Food & Beverage, så som kökschef, kock, frukostkock, kallskänka, pizzabagare, bartender, baransvarig, restaurangchef, hovmästare, serveringspersonal och frukostvärdar.
Det går utmärkt att skicka in en ansökan för någon av ovan tjänster direkt till andreas.edlund@adastrabyelite.se.
Varmt välkommen med din ansökan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger