OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef (Mer än 5 års erfarenhet)!
Nu söker vi en souschef som vill vara med och berika vårt härliga team här på Kungliga Operan.
Vår restaurang ligger i centrala Stockholm - Kungliga Operahus med dess anrika, vackra lokaler och har både ingångar från Strömgatan (med utsikt mot slottet) och Operans egen huvudentré. Många av våra gäster är operabesökare vilket innebär att vi har ett hårt tryck och högt tempo de dagar det är föreställning
Efter långt nedstängning av våra fantastiska lokaler på grund av pandemin planera vi öppna (augusti/september) en helt ny restaurang men nytt koncept och nytt namn.
Därför söker en begåvad souschef med erfarenhet att formge och laga högklassiga maträtter enligt det italienska köket. Vi letar efter en kreativ och innovativ person som är villig att delta i att skapa säsongsbetonade menyer och utforma nya rätter. Den framgångsrika sökanden kommer att hjälpa köksmästaren i både kulinariska och administrativa uppgifter och samtidigt kommunicera med driftchefen. Vi letar efter en yrkesmedarbetare som är inriktad på livsmedelskvalitet och har höga krav på sitt resultat.
Som souschef är det viktigt att kunna känna till ansvarsområden och uppgifter, det är den viktigaste delen av befattningsbeskrivningen. Du rapporteras direkt till köksmästaren, följande uppgifter och funktioner som denna befattning kommer att utföras regelbundet.
Träna ny och befintlig kökspersonal i förberedelser, arrangemang och uppläggning av rätter i nuvarande meny
Se till att alla anställda följer köksnormer och -regler
Besvara kundens förfrågningar och bekymmer personligen
Utforma nya menyalternativ baserat på säsongsbetonade ingredienser och kundkrav
Följa upp, registrera och fylla på inventarier vid behov
Träna kökspersonalen på flera stationer
Assistera chefskocken med att prissätta menyalternativ
Undersöka nyutvecklingar inom italienska köket och anbringa kunskaper på din repertoar
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet i en fullservice a la carte restaurang. Du ska kunna arbeta i en miljö med högt tempo med hängivenhet till livsmedel och kvalitet. Många av våra gäster är operabesökare vilket innebär att vi har ett hårt tryck och högt tempo de dagar det är föreställning Vi jobbar med jobbrotation vilket innebär att du även kommer att hjälpa till och arbeta på andra avdelningar som vi har i huset som event mm. Tjänsten är heltid 100% med varierande arbetstider som lunch, kväll och en del helger. Vi hoppas att du vill vara med och berika vårt team och tillsammans med oss vara med och utvecklas och skapa ett glatt, framåtsträvande, dynamiskt arbetsteam här på Kungliga Operan.
Ansök idag om du kan tillföra utmärkt kulinarisk skicklighet och hög energi till denna spännande möjlighet.
Skicka gärna ditt CV till anna.buskas@brasseriet.se.