OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer. SSP driver restauranger, barer, caféer och butiker på flygplatser, järnvägsstationer, vägkrogar, gallerior, konferenscenter, idrottsarenor samt inom andra trafikplatser. Efter 60 år i branschen har SSP idag över 30 000 medarbetare som tar hand om drygt fem miljoner kunder varje vecka. Företaget har verksamhet på fler än 140 flygplatser och 250 järnvägsstationer samt driver över 2 150 enheter i mer än 30 länder över hela världen. SSP har en bred portfölj av över 200 internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinns Upper Crust, Starbucks, Caffè Ritazza, Burger King, M&S Simply Food, Bonne Journée, Pizza Hut, Caviar House & Prunier samt det ledande japanska varumärket Ajisen Ramen, liksom attraktiva koncept som till exempel Montreux Jazz Café i Genève och Bambini Wine Room i Sydney.
2014 lanserade O´Learys Boston Grill - ett nytt premium restaurangkoncept. Boston Grill - For the love of Boston. Tanken är att bibehålla den varma och avslappnande känslan hos O´Learys men rikta fokus mot själva mat- och dryckesupplevelsen med en servicenivå i sann amerikanska anda.
Nu söker vi dig som har genuint sport och serviceintresse och som vill bli en del av Boston Grill.
Tjänsten är en heltid, tillsvidare anställning som innebär skiftarbete med arbetstider dagtid, kvällar och helger då vi har öppet alla dagar i veckan.
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Souschef är du tillsammans med Produktionschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité. Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.
För befattningen krävs:
. relevant yrkesutbildning
. kunskap i restaurangekonomi
. erfarenhet av arbete som Souschef eller liknande tjänst är meriterande.
Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut
SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF.
Kontaktpersoner på detta företaget
Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen
Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom
Iveta Dugas
Patrik Lindholm
Assi Pasic