OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers mission är att skapa smakupplevelser. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. Fazer-koncernens omsättning 2016 uppgick till 1,6 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.
Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.
Vi skapar smakupplevelser
Fazer Food Services, Stockholm
Skapar glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser
Ditt jobb för att skapa smakupplevelser tillsammans med Fazer
Vi söker en souschef till personalrestaurangen i SEB:s nya kontor i Arenastaden. Som souschef ansvarar för att leda och organisera arbetet i köket och har ett nära samarbete med köksmästaren i uppgifter som menyskrivning, planering och utförande av inköp av råvaror från avtalsleverantörer, egenkontroll, inventering mm. Som souschef på SEB:s personalrestaurang kommer du även ansvara för kvalitet och arbeta nära restaurangens gäster. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid. Huvudsaklig arbetstid är dagtid men kvällar kan förkomma.
Om personalrestaurangen på SEB:s kontor i Arenastaden
SEB:s restaurang i det nya kontoret i Arenastaden är en modern anläggning som ska andas nytänkande, kvalitet och med ett utbud som ska passa alla typer av önskemål, både för den trendmedvetna och för den mer konservativa gästen. Den mesta matlagningen kommer att ske från grunden för att säkerställa smak och kvalitet.
Nu öppnar vi den andra stora restaurangen (Saluhallen) som är byggd för att kunna servera 1600 gäster. Restaurangen kommer ha ett stort utbud där det finns något för alla. Det är för denna restaurang vi nu söker en souschef!
Vad vi önskar av dig
Du har utbildning inom branschen och minst fem års erfarenhet av att arbeta inom restaurang med husmanskost och á la carte. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i en ledande befattning och att utveckla och engagera dina medarbetare. Du har god vana i HACCP, kontroll över kostnader och intäkter samt strävar dagligen efter att ständigt förbättra och utveckla verksamheten. Som person är du flexibel, noggrann, serviceinriktad och en god lagspelare. Du talar och skriver flytande svenska då tjänsten innebär mycket kundkontakt ute på mattorget och att vara behjälplig till vår köksmästare med att skriva menyer.
Fazer erbjuder dig
• Vårt framgångsrika matlagningsteam som tävlar för Fazer Food Services i internationella tävlingar. 2016 tog de silver i matlagnings-OS! De söker med jämna mellanrum nya medlemmar, där du har möjlighet att ansöka om att få vara med.
• Gillar du att vara med och påverka? Då har du möjlighet att vara med i Fazer Culinary Professionals som består av några av våra duktigaste matlagare, vilka bland annat är med och utvecklar menyer och testar produkter.
• Som anställd på Fazer har du flera förmåner som motionsbidrag mm.
Ansök till Fazer och ta del av våra smakuppdrag
För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig Food and Beverage Manager, Helene Urdin, 070-643 1055. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2018-03-11.
Bli en del av oss på Fazer för att tillsammans skapa glädje och välmående med meningsfulla matupplevelser!