OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
På Pressklubben & Duvel Café serverar vi det bästa från de europeiska köken med dess matkulturer och mattraditioner. Det omfattar en rad kulinariska rätter med det bästa från hela kontinenten. Dessa matkreationer är komponerade med råvaror från hela Europas digra skafferi. Historiskt sett har det svenska köket varit mycket öppet för främmande matinfluenser och smaker vilket vi tagit fasta på när vi bjuder till bords. Vi presenterar en matupplevelse med förstklassiga råvaror. Allt inramat av vårt enorma utbud av belgiskt öl, samt viner från den gamla världen.
Vi söker en Souschef till Pressklubben & Duvel Café. Du skall ha matintresse och vilja utveckla och utvecklas. Du skall kunna hantera stress samtidigt som du sätter våra gäster i fokus. Vi värdesätter en positiv, ambitiös och ansvarsfull attityd. Du ska ha minst 3 årig yrkeserfarenhet. Möjligheter till vidareutbildning.
Du kommer att arbeta under kökschefen Fredrik Kullberg som har höga ambitionsnivåer. Fredrik Kullberg kommer närmast från Malaga i Spanien där han drivit restaurang med modern matlagning.
Tjänsten omfattare heltid på Pressklubben & Duvel Café. Bra dricks och lönevillkor.
Kontaktpersoner på detta företaget
Michael Zetterqvist
08236970
Restaurangchef Michael Zetterqvist
0707555335
Restaurangchef Michael Zetterqvist
0707555335
Kökschef Charan Hargsjö