Souschef till Rehab Station, Hagaparken Solna

Arbetsbeskrivning

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Till Sabis restaurang på Rehab Station i Hagaparken söker vi en kreativ och smaksäker Souschef! Vi serverar frukost, lunch, fika och middag alla dagar året om. Vi lagar all mat från grunden med högkvalitativa råvaror och våra matlagare har en stor kreativ frihet! Vi är ett sammansvetsat team som arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Om rollen
Som Souschef har du en nyckelroll i utvecklingen av matupplevelsen till våra gäster som behöver det allra mest. Du ansvarar tillsammans med enhetschefen för restaurangens dagliga inköp, menyplanering och bemanning och du ersätter enhetschefen vid dennes frånvaro. Vi är ett sammansvetsat team som hjälps åt och större delen av arbetstiden spenderar du i köket med kreativ matlagning och arbetsledning.

Det är viktigt med en hög ambitionsnivå i hantverket och att du i varje steg tänker kvalitativt och har kunden i fokus! Vi lagar all mat från grunden och arbetar mycket med ekologiska och närproducerade råvaror.

Din profil
Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av arbetsledning inom kök som 1:e kock, Souschef, eller Köksmästare. För dig är det viktigt att ha kul på jobbet och du arbetsleder med glädje, engagemang och driv! Du har en stor passion för hantverket, är lyhörd och har alltid kunden i fokus. Du håller en hög nivå och är smaksäker i det du lagar. Det är av stor vikt att du förespråkar ordning och reda och arbetar strukturerat.

Ledare inom Sabis har förmågan att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder dig
Som Souschef på Sabis får du möjlighet att göra skillnad för dina kunder och medarbetare i ett stabilt bolag med fokus på utveckling. Sabis är ett familjeägt bolag med korta beslutsvägar där du har mandat att leda din verksamhet och dina medarbetare samtidigt som du växer som ledare tillsammans med oss. Dessutom jobbar vi med glädje och firar våra framgångar!

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid och man arbetar varannan helg, samt varierar mellan öppning och stängning under veckodagarna. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetschef Michael Werme på michael.werme@sabis.se.

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Anders Karlsson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 april 2022
  • Ansök senast: 7 maj 2022

Besöksadress

ÖSTGÖTAGATAN 100
None

Postadress

Östgötagatan 100
Stockholm, 11664

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024