OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hej!
Vi söker nu en souschef till vårt team på restaurang ekbacken på Swedbanks huvudkontor i Sundbyberg, med främsta focus på konferens och festvåning.
Vi söker dig som i nuläget jobbar som souschef eller förste kock, eller så kanske du jobbat ett par år som kock och är redo att ta ett steg till. .
I restaurangen serverar vi dagens lunch som består av en kötträtt, fiskrätt och en vegetarisk rätt med tillhörande grönsaksbord, en ”klassiker”, chirashi sushi och matigare sallader m.m.
Vi har ett 40-tal konferensrum där vi serverar luncher i från vår à la carte meny och en festvåning där vi serverar snittar, snacks och middagar för mindre och större sällskap.
Utöver detta så så har vi ett café och ett bageri där allt bröd till restaurangen och bullar, kakor, tårtor m.m. till caféet bakas.
Arbetstiderna är huvudsakligen dagtid måndag till fredag, inga helger.
Vill du vara en del i ett team med hög kompetens och höga ambitioner?
Då är detta helt rätt för dig.
Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut