OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Är du Souschef, älskar att laga mat och samtidigt leda i ett sammansvetsat team? Då har vi på Restaurang Emmer jobbet för dig.
Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer vara en del av ett nyfiket team med stora ambitioner. En kreativ plats med högt tempo som följer årets säsong i både utbud och smaker. Du är en av tre souschefer som roterar på ett rullande schema.
Som souschef kommer du att leda och fördela arbetet och med ett tydligt ledarskap motivera och entusiasmera personalen så att alla jobbar mot samma gemensamma mål.
Vem trivs här? Vi söker dig som är självgående och trivs att arbeta tillsammans. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att arbeta i kök som souschef och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i kök med liknande inriktning. Du behöver även vara glad och social samt trivas med att interagera med gästerna.
Vad erbjuder vi? Vi erbjuder dig en vacker arbetsplats där vi arbetar med råvaror i säsong och främst från vår egen odling. Våra arbetsdagar är fulla av förväntningar och unika upplevelser. Hos oss är vardagen varierande och vi är en rolig arbetsplats i en spännande miljö.
Vi erbjuder en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning med start omgående.
Är du intresserad? Tveka inte att höra av dig till oss! Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Om oss Svenska Brasserier är ett samlingsnamn för Sturehof, Sturehof Matmarknad, Riche, Teatergrillen, Taverna Brillo, Luzette, Aira, Emmer och Ulriksdals Värdshus.
I likhet med internationella brasserier vi inspirerats av har vi stora restauranger med många sittplatser och generösa öppettider, men till skillnad från våra förebilder, har våra restauranger sin utgångspunkt i svensk gastronomi och estetik.
Svenska Brasserier har en värdegrund som vilar på orden generositet, tillgänglighet, trovärdighet och underhållande.