Souschef till Restaurang Prinsen

Souschef till Restaurang Prinsen

Arbetsbeskrivning

Vi söker en souschef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och a´la carte service. Arbete med svensk och fransk husmanskost är meriterande.
Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du behärskar både det varma och det kalla köket.
Vi är ett blandat och glatt gäng med glimten i ögat under stressade situationer och ser att du är av samma skrot och korn.
Du är stolt över maten du lagar och serverar, samtidigt som du älskar att lära dig nya saker. För dig är det självklart att ta sig an utmaningar med kämparglöd och bidra till en positiv stämning i köket!
Tjänsten är heltid med rullande schema, mestadels kvällar och helger, men även luncher. Visst arbete på vanlig station förekommer, alla pass är i service.
Du skall vara en handfast ledare och förebild då du leder köket när köksmästaren inte är närvarande. Du skall ha ett intresse av att utveckla kockarna och verksamheten i stort. Visst beställningsansvar förekommer.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Minst 3 års erfarenhet av liknande position är ett krav.
Välkommen med din ansökan här via Cheffle i dag!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Restaurang Prinsen STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 30 oktober 2020
  • Ansök senast: 29 november 2020

Besöksadress

Mäster samuelsgatan 4
None

Postadress

Mäster samuelsgatan 4
STOCKHOLM, 11144

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024