OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Hotel Riviera Strand ligger vackert beläget invid Sveriges längsta sandstrand. Här serverar vi närodlade smakupplevelser till förväntansfulla barnfamiljer, konferenssällskap och Båstadbesökare året om. Nu söker vi en souschef som leder den dagliga verksamheten i köket på Restaurang Riviera.
Som souschef på Restaurang Riviera får du arbeta med Bjärehalvöns fantastiska råvaror, ha möjlighet att påverka och vara kreativ. Du får vara del av ett starkt och tajt team med lätt för att ha kul på jobbet, omväxling och mycket att göra.
Som anställd inom GRAM Group får du generösa personalförmåner inom koncernen, goda utvecklingsmöjligheter, erfarna ledare, ordning och reda. Om du behöver det, kan vi även erbjuda personalboende eller hjälp att hitta fast boende.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Leda teamet under service
Vara med vid planering, menyskrivning
Säkerställa önskad kvalitet
Din bakgrund:
Hotell och restaurangprogrammet eller liknande yrkesutbildning
Minst 5 års yrkesvana
Du ska gärna ha haft en ledande position i hotell eller restaurangkök
Erfarenhet av både à la carte och storkök
Personliga egenskaper:
Du är kreativ och gillar fantastiska råvaror
Har en stark känsla för kvalitet
Kan arbeta självständigt och leda köksteamet för att nå egna och företagets mål
Är en social, glad och energigivande person
Är bra på att hantera stress
Arbetstider: Varierande dag, kväll och helger
Tillträde: Omgående.
Lön: Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
Ansök nu!
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.