OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som kock på Coor kan du förändra menyn ofta och sätta din prägel på rätterna. Du får möjlighet att utveckla ditt hantverk och kombinera råvaror på ett kreativt sätt, med en hållbar framtid i sikte.
Hos oss välkomnas idéer, initiativ och nya smarta sätt att göra saker på. Dessutom jobbar du dagtid och kan självklart luta dig mot trygga anställningsvillkor.
Är du en visionär och kreativ souschef med stor passion och eget driv? Ser du en tjusning i en i att skapa smakupplevelser utöver det vanliga och samtidigt få vara med och bidra till en hållbar helhetsupplevelse kring mat och dryck? Då kan detta vara jobbet för dig!
Signatur by Coor - är mat för sjukhus och andra vårdinrättningar. Med inspiration från krog- och restaurangvärlden har vi ambitionen att leverera måltidsupplevelser som lämnar positivt avtryck hos patienter, vårdpersonal och närstående. Med mycket omtanke och en stor dos nytänkande ska vi servera riktig mat. Måltider som man känner igen och gillar – fast med en extra liten knorr. Det här är mat som vi själva gillar och som vi kan stå för – alltid lagade från grunden av våra kockar i Signatur by Coors kök.
Vill du veta mer om Signatur by Coor? Kika in här
Om rollen
Coor driver tillagningsköket vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna genom det egna varumärket Signatur by Coor. Vi söker nu en kreativ och ansvarstagande souschef till Signatur där du är med och skapar en helhetsupplevelse med fokus på hållbarhet och hälsa. Som Souschef på Coor så leder du det operativa arbetet i köket. Du är synlig, närvarande och aktiv i verksamheten och säkerställer att vi levererar en hög kvalitets- och servicenivå gentemot våra gäster.
Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:
• Ansvar för tillagning
• Ansvarig för beställning av råvaror
• Ansvarig för hygienrutiner och egenkontroll av livsmedelshantering
• Planera och strukturera den dagliga driften
• Utveckla och förbättra verksamheten genom att arbeta både proaktivt och kreativt
• Självständigt förbereda menyer
Genom din kunskap bidrar du till ett gott samarbete mellan kök och restaurangdel i att skapa förutsättningar för en öppen och trivsam arbetsmiljö. Ditt engagemang är bärande och du förstår vikten och betydelsen av att skapa en bra gruppkänsla. Du tar ett stort ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god kollega och inspirera till kompetenshöjning inom verksamheten i stort.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med en provanställning på 6 månader med placering i Solna. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag till fredag.
Vår perfekta match
Du har relevant utbildning och har flera års erfarenhet av rollen som kock samt erfarenhet av en liknande arbetsledande befattning där du har arbetat med bredden i matlagningen. Givetvis har du ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom arbetat inom a la carte ser vi det som mycket meriterande. Mat är din stora passion och du brinner för att skapa och utveckla nya måltidsupplevelser på ett ekonomiskt och hållbart sätt. Du ska trivas med att arbeta i ett högt tempo samt uppskatta den variation som arbetet ger. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi både har svenska samt internationella kunder så är det viktigt att du kan tala svenska och engelska helt obehindrat. Vi ser även att du har en god datorvana.
Du
För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad och passionerad samt att du har ett strukturerat arbetssätt och ett bra ordningssinne. Vi tänker oss att du givetvis har ett stort kulinariskt fokus utifrån ett affärsmässigt perspektiv. Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Du är en ledare med ett stort engagemang och innehar en förmåga till att inspirera samt att få med dig andra genom din positiva, tydliga och samtidigt ödmjuka och prestigelösa framtoning. Du trivs i en miljö där en stark serviceanda och lagarbete står i centrum.
Vi erbjuder
Här får du en spännande möjlighet att arbeta med bredden i matlagningen med arbetstider som gynnar en god balans i livet! Inom Coor ges den enskilda restaurangen stor frihet i att utforma den egna verksamhetens inriktning. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.
Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen i annonsen. Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Tommy Westphal via mail, Tommy.Westphal@coor.com
Om Coor
Hos oss blir du en del av en kultur där olikheter för oss framåt. Vi vet att magi skapas i mötet mellan olika bakgrunder, kompetenser och personligheter. Vi ser det vare dag. Totalt är vi över 12 000 medarbetare och tillsammans kan vi åstadkomma mycket. Kom och gör oss bättre, utifrån vem du är. På Coor är du skillnaden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Gruppchef Mikael Larsson
08-55396181
0730-684058
Coor Service Management
Johanna Lindstedt
08-7642532
Marcus Kahanek
011-194354