OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Siljansnäs Hotell genomgår just nu omfattande renoveringar inför kommande nyöppning.
Vår vision är att bli Dalarnas mest attraktiva hotellupplevelse där maten står i centrum i symbios med den vackra vy som Siljansnäs hotell erbjuder, mycket god service, fräscha och rymliga rum, aktiviteter runt hotellvistelsen samt ett brett och genomarbetat dryckesutbud.
Vi kommer att tillhandahålla kvalitativa helhetsupplevelser på ett avslappnat sätt och till konkurrenskraftiga priser. Vi vill skapa upplevelser som får våra gäster att känna glädje och få nya härliga minnen.
Vi som driver Siljansnäs hotell heter Erik, Jonas och Robin, och vi har tillsammans drivit sommarkrogen Elise på Öland ihop sedan 2018.
Just nu söker vi en souschef.
Som souschef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangköket för lunch och middag. Under sommaren är ni totalt tre personer i köksteamet (frukost sköts av en separat frukostansvarig).
Vi söker primärt dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare men kan även tänka oss en kock med ett antal års erfarenhet som är redo att ta klivet upp i en ansvarsroll.
Egenskaper som arbetsam, plikttrogen, snabbfotad och lyhörd värderar vi högt. Du behöver kunna svenska flytande i såväl tal som skrift.
Anställningen är en säsongsanställning och sträcker sig från maj/juni t.o.m. september. Via vårt kontaktnät kan vi därefter hjälpa till med jobb i Dala-fjällen för vintersäsongen om intresse skulle finnas.