Souschef till Siljansnäs Hotell

Souschef till Siljansnäs Hotell

Arbetsbeskrivning

Siljansnäs Hotell genomgår just nu omfattande renoveringar inför kommande nyöppning.
Vår vision är att bli Dalarnas mest attraktiva hotellupplevelse där maten står i centrum i symbios med den vackra vy som Siljansnäs hotell erbjuder, mycket god service, fräscha och rymliga rum, aktiviteter runt hotellvistelsen samt ett brett och genomarbetat dryckesutbud.
Vi kommer att tillhandahålla kvalitativa helhetsupplevelser på ett avslappnat sätt och till konkurrenskraftiga priser. Vi vill skapa upplevelser som får våra gäster att känna glädje och få nya härliga minnen.
Vi som driver Siljansnäs hotell heter Erik, Jonas och Robin, och vi har tillsammans drivit sommarkrogen Elise på Öland ihop sedan 2018.


Just nu söker vi en souschef.
Som souschef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangköket för lunch och middag. Under sommaren är ni totalt tre personer i köksteamet (frukost sköts av en separat frukostansvarig).
Vi söker primärt dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare men kan även tänka oss en kock med ett antal års erfarenhet som är redo att ta klivet upp i en ansvarsroll.
Egenskaper som arbetsam, plikttrogen, snabbfotad och lyhörd värderar vi högt. Du behöver kunna svenska flytande i såväl tal som skrift.
Anställningen är en säsongsanställning och sträcker sig från maj/juni t.o.m. september. Via vårt kontaktnät kan vi därefter hjälpa till med jobb i Dala-fjällen för vintersäsongen om intresse skulle finnas.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Siljansnäs Hotell AB Siljansnäs
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 16 april 2021
  • Ansök senast: 16 maj 2021

Postadress

Buffils Annas Väg 18
Siljansnäs, 79360

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024