OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Siljansnäs Hotell bytte ägare 2021 och genomgick omfattande renoveringar inför nyöppningen i maj samma år. Nu är det dags för vår andra sommarsäsong i Siljansnäs.
Vår vision är att vara en av Dalarnas mest minnesvärda hotellupplevelse där maten står i centrum i symbios med den vackra vy som hotellet erbjuder. Detta inkluderar mycket god service, fräscha och rymliga rum, aktiviteter runt hotellvistelsen samt ett brett och genomarbetat dryckesutbud.
Vi som driver Siljansnäs hotell heter Erik, Jonas och Robin, och vi driver även sommarkrogen Elise på Öland ihop sedan 2018.
Just nu söker vi en souschef.
Som souschef ansvarar du för den dagliga driften av restaurangköket för lunch och middag. Under sommaren är ni totalt tre personer i köksteamet (frukost sköts av en separat frukostansvarig).
Vi söker primärt dig som har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare men kan även tänka oss en kock med ett antal års erfarenhet som är redo att ta klivet upp i en ansvarsroll.
Egenskaper som arbetsam, plikttrogen, snabbfotad och lyhörd värderar vi högt. Du behöver kunna svenska flytande i såväl tal som skrift.
Jobbet är med start i maj/juni, och ca 30-40 timmar per vecka till augusti/september/oktober. Med eventuella möjligheter för förlängning. Vi kan även via vårt kontaktnät hjälpa till med jobb i Dala-fjällen för vintersäsongen om intresse skulle finnas.
Välkommen med din ansökan och eventuella frågor till koket@elise.bar