OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som vill vara med och ge våra gäster en matupplevelse oavsett om det är på vår krog, i våra evenemangslokaler eller på en skärgårdskobbe.
Gästerna är allt från dagbesökaren till bröllopet och konferensen och ingen är den andre lik. Vi ser därför att du har bred erfarenhet från både de mindre middagarna till de större tillställningarna som t.ex. regattamiddagar för 300 personer.
Vi ser att du alltid lagar mat från grunden vilket kräver att du kan planera ditt eget arbete, dina kockars arbete och dina inköp.
Vårt kök är internationellt så du kan kommunicera på både svenska och engelska under alla situationer.
Som person är du en lugn ledare med struktur som kan leda och inspirera både rutinerade och noviser i köket. Då vår högsäsong är kort har du tillsammans med köksmästaren koll på köks- och personalekonomi och kan växla upp och ner i tempo.
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av likvärdig tjänst men är du en person som vill ta steget upp finns även den möjligheten.
Vi erbjuder en spännande och trygg arbetsplats i skärgården där ingen dag är den andre lik. Tillsammans med köksmästaren och restaurangchefen ansvarar du för allt inom mat och dryck inom verksamheten och ni har möjlighet att utveckla och påverka verksamheten.
Boende finns på ön under hela anställningen och lite där till om så skulle behövas.
Tjänsten är en säsongsanställning.
2022 startar tjänsten i slutet under maj och avslutas i mitten oktober.
Boende finns på ön.
Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Visstidsanställning
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.