Souschef till Smådalarö Gård

Arbetsbeskrivning

Sabis Hotell & Möten är ett affärsområde inom Sabis AB
som är ett Stockholmsbaserat matföretag grundat 1874.
Sabis driver i dag 21 restauranger, sju matbutiker, nio
caféer, tre dagkonferensanläggningar samt de tre hotellen
FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård.
Vi är intresserade av dig som har passion för mat och hög
entreprenörsanda. Hos oss arbetar du med kvalitet, tradition och innovation under kreativ frihet. Med vår långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat i Stockholm. Vi söker alltid vägar att stärka den ytterligare, vill du vara med?

Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla där vi arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster. Alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi söker nu en Souschef med flera års erfarenhet av yrket. Vi kan erbjuda personalbostäder.
Tjänsten är tillsvidare. Dag, kväll och helgarbete förekommer. vi vill att du börjar hos oss snarast. Intervjuerna genomförs löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Hotellchef Patrick Högberg

Hotellchef Patrik Högberg
073-373 01 99
Hotellchef Hanna Åkerström
070-589 55 25

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sabis AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Publicerat: 20 september 2013

Besöksadress

Östgötagatan 100
None

Postadress

BOX 11089
STOCKHOLM, 10061

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024