OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett svenskt, helägt familjeföretag grundat 1874 som arbetar efter devisen "Passion för mat och möten". Idag driver vi ett antal enheter i Stockholm inom tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sju matbutiker, SABIS RESTAURANG & DELI med tjugotre restauranger, tio caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och tre dagkonferensanläggningar. Sabis omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 750 medarbetare. För mer information besök: www.sabis.se
Smådalarö Gård ligger idylliskt inne i Hemviken i Stockholms skärgård.
Med bil tar resan bara omkring 40 minuter från Stockholm C. Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla. Vi arbetar för att våra konferensgäster, weekendgäster, golfgäster och hamngäster alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Smådalarö Gård har 56 rum i huvudbyggnaden och 6 rum i Gits Hus. Vi är ca 20 medarbetare på Smådalarö Gård. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.smadalarogard.se
Vi söker en souschef med hög ambitionsnivå som gillar att arbeta i en trevlig miljö och med stor variation på matlagningen. Vi serverar vällagad mat med råvaror av högsta kvalitet. Du får vara med och bistå köksmästaren och vara ansvarig när köksmästaren inte är på plats. Vara med och leda den dagliga driften och även vissa administrativa uppgifter.
Du bör ha minst 5 års kökserfarenhet. Har du erfarenhet av att arbeta med konferensbeställningar är det meriterande. Vi ser att du är självständig och samarbetsvillig med stort personligt engagemang och ansvarstagande. Du är van att arbeta över gränserna och vågar ta egna beslut. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.
Tjänsten är heltid och är förlagd till dagtid/kvällstid och helger.
Tjänsten ska tillsättas under augusti/september. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta köksmästare Jakob Brännberg tel. 070-7420456 eller hotellchef Åse Sinnby tel. 073-3497497.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Kontaktpersoner på detta företaget
Anders Karlsson