OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Om tjänsten
Vi söker nu souschef till en av våra kunder, en anläggning som är strategiskt belägen vid hamnen, stranden och havet och erbjuder högklassiga konferens-, weekend-, spa- och matupplevelser.
Tjänsten är initialt för sommarsäsongen juni-augusti med möjlighet för förlängning och passar dig som har ett par års erfarenhet från yrket.
Arbetsuppgifter
I rollen som souschef på denna fantastiska anläggning, kommer du att säkerställa hög kvalité av all matproduktion som innefattar spamiddagar och konferensmiddagar, bufféluncher, spabufféer samt À la carte. Tillsammans med ditt härliga, positiva köksteam skapar ni oförglömliga smakupplevelser för anläggningens gäster, samtidigt som ni levererar service i världsklass.
Vi söker dig som
- Har erfarenhet av arbete som souschef från A la Carte verksamhet
- Är Kvalitetsmedveten med stor ansvarskänsla
- Är flexibel, prestigelös och stresstålig
- Gillar och trivs med att arbeta i team
- Har en positiv inställning och attityd
- Är ödmjuk och en förebild för kollegor och branschen
- Kan arbeta sommarsäsongen juni-augusti
- Talar och skriver obehindrat på svenska eller engelska
Motivera väl i din ansökan varför just du passar för rollen - både erfarenhets- och personlighetsmässigt.
Om oss
Carotte Staff är rekryterings- och bemanningsföretaget inom Carotte Group som hjälper våra kunder med allt från nyckelpositioner och andra tjänster på heltid till korta deltidsuppdrag. Vi skräddarsyr uppdragen efter våra kunders behov och drivs av att förstå varje kunds specifika behov på djupet. Carotte Staff är specialiserade på roller inom servicebranschen och besöksnäringen.
ÖVRIG INFORMATION
Start: Enligt överenskommelse, senast juni
Omfattning: Säsongsanställning
Lön: Timlön
Kontaktpersoner på detta företaget
Sandra Bäckman
Sarah Högbacka
Oscar Ohlsén
Fideli Svensson